allt det där som kallas livet.

I sex år hette min vardagskategori Övriga ögonblick. Sedan tyckte jag att att det kändes lite dumt att den låg längst ned i kategorin för rullistan, så nu heter den istället Allt det där som kallas livet och har hux flux placerat sig överst bland kategorierna. Så det kan gå! Här kommer första inlägget i nya kategorinamnet med ett gäng opublicerade bilder från den sista tiden och ifrån, ptja, allt det där som kallas livet.
 
Jag har...
 
VSCO Cam-14...varit på ADO (after day off) med Elin Helga på Mitt Möllan. Vi drack öl, hon åt veganmacka från Scandwish och så pratade vi om allt ifrån växter till otillräcklighetskänslor, dålig jobbstämning på tidigare arbetsplatser vi har samt gammalt campusskvaller ända tills stängning. Och då satt vi kvar en timme till (inte som jobbiga kunder, personalen sa att vi fick!) och blev utsläppta genom branddörren innan vi gick hem till henne och drack äppleöl vid det stora köksbordet.
 
VSCO Cam-8...köpt svingod falafeltallrik genom Popeyes fönsterruta ut mot vägen, men mannen som tog emot min beställning tyckte jag skulle komma in och sätta mig och vänta eftersom det var så kallt ute.
 
...druckit suröl och spelat 4-i-rad på Brewdog samt sett Fuego beställa en veteöl större än sitt eget huvud på Autobahn.
 
VSCO Cam-6Allt i sällskap av detta sällskap. ("Hallå, kom, skitbra ljus här ju, vem vill va med på bild?")
 
VSCO Cam-3...söndags-sovit över hos Therese, vaknat här klockan 6:30, toalettajmat varandra likt två slingrande kobror samt druckit kaffe till frukost medan vi kollade på Lady Gagas superbowl-framträdande natten innan. Sämre veckostarter har man ju haft.
 
...haft lite blandade frippor, t.ex. en som uppkom av att jag glömde stoppa ut håret från tröjan och blev page-nostalgisk och en som uppkom av att jag gjorde en inbakad sidofläta och rullade ihop den till en knut på sidan.
 
...jobbat och skrivit saker på tavlan. Ju yngre elever, desto noggrannare måste man skriva. Man vill ju inte råka ut för att nån elev räcker upp handen och bah "fröken, lilla f går faktiskt inte ned i källaren". Inte för att det har hänt.... jag bara förutspår..... eheh.
 
...repat och spelat in (samt väntat på att spela in). Till höger skådas allt som behövs för en riktigt go lägga sång-kväll. Återkommer när allt finns att åhöras! Det kommer bli åka av-vev.
 
...lagt upp grejer på instastoryn, t.ex. hjärtvärmningen som uppkom av att laga potatiskroketter i ugn samt hetsen på att nån skulle utmana mig på Seterra. Sveriges landskap på 21 sek, any takers?
 
...samt fått hem lite grejer pga har en blogg. "Vafan, får du hem saker bara för att skriva lite i en blogg??" Japp. Bara för att "skriva lite i en blogg".
 

¯\_()_/¯

 
Allt det där som kallas livet | |

#1 sandra

Seterra alltså! Typ det enda jag satt och nötte när Viktor flyttade hit till Karlsborg och jag var kvar i Göteborg. Kanske ska ta upp det igen och utmana dig ;)

Svar: ja men snälla gör det!! :-D
polichinelle

#2 Nastasja

Tänker att jag ska göra falafel varje gång jag är inne här alltså, men det blir aldrig av. Vill egentligen bara åka ner och äta Malmö-varianten. Och Seterra alltså, jag suger så hårt på det, hahah

Svar: ja men snälla kom och hälsa på så käkar vi falafel varje dag!!
polichinelle

#3 Ellen

Blir så himla, himla pepp på Malmö när jag ser alla dina bilder och händelser därifrån!!! Då kickar den impulsiva delen i den annars ospontana jag in och så ba "tar vilken lägenhet som helst, bara vi kan flytta NU", haha :(

Ps, hade inte kunnat alla Sveriges landskap även om jag fått en vecka på mig pga har NOLL sinne för geografi. For realz, har ingen uppfattning om hur långt det är från KBG till stan (haha <3) eller hur långt 100 m är, heller inte hur länders flaggor eller placering är på kartan är. Är alltså utan tvekan den sämsta jag vet på geografi. Ändå gick jag ut med MVG i nian pga grupparbeten med en duktig, är alltså också sämsta eleven everz ¯\_(ツ)_/¯

Svar: yeah!! hur går det med ert lägenhetsletande här nere? vad har ni för tidsram på det hela liksom?
haha, åh <3 ändå cute på något sätt. men till kbg till staun är det ju ändå en jävla bit! säkert 2,5 km! skulle jag tippa på.
polichinelle

#4 Julia

Snälla Lovisa. Jag vill inget hellre än att ha en inbakad snedfläta, men eftersom jag alltid varit korthårig, så kan jag knappt fläta en vanlig fläta PÅ NÅGON ANNAN. Kan inte du göra en tutorial på idiotnivå, hur man gör en inbakad fläta på sig själv? Risken finns att jag är ett hopplöst fall, men har hittills inte lyckats hitta en bra videotutorial (eller en med bilder) som förklarar pedagogiskt nog för mig. PUSS

Svar: åh fattar! surt! jag skulle absolut kunna göra, men det finns ju massvis på youtube. kollar tex denna med therese lindgren: https://www.youtube.com/watch?v=im26OcQ0sk0 tänk liksom en vanlig fläta men ta "fyll på" slingan varje gång du flätar liksom <3 PUSS OCH TACK FÖR DU LÄSER!
polichinelle

#5 Sofie

Seriöst, hur lyckas du på Seterra!! Mitt rekord är 30 s, hör av mig när jag är ikapp dig ;)

Svar: YEAH! :-D det gäller ju att ha lite tur på ordningen också - säger jag ödmjukt. haha. vad har du för andra rekord då? THE BATTLE IS ON etc
polichinelle

#6 Oscar

Blir alltid så avis varje gång det skymtar förbi falafel i din blogg. Räcker ta mig tusan med ett foto på menyn/gatuköket. Ser mycket schystare ut än de som går att få tag på här. Och billigare, till råga på allt.

Ska bli grymt kul att få höra er musik, för övrigt. Break a leg!

Svar: du får komma ned och testa en! lovar att de lever upp till förväntningarna! :-D och tack för musikpeppen! följ på insta om du vill: @statueofgoat, för att inte missa NEWS! haha
polichinelle

#7 Ljuva Julia

ÅÅÅH, vilka bra grejer du har ägnat dig åt. Och vilka kul grejer du fått hem :D :D

#8 ISA

alla dina uttryck, love them. ADO <3 alltid en anledning att fira med andra ord! hurra!

Svar: yeah! sålänge folk fatter va man mener så är ju egna uttryck de bästa!
polichinelle

#9 malin

bra drag att byta namn på kategorin! och i det här inlägget verkar du ha haft många fina stunder i vardagslivet :) :) :)

Svar: absolut! tack!
polichinelle

#10 Simone

Vilken ögonöppnare, så sant att man måste skriva tydligt på tavlan! Är också lärare men skriver allt som oftast i all hast. Klart det ska stå tydligt!
Förresten passar du himla bra i page, även om den är fejk.

Svar: haha, absolut! kan tyckas sjävklart, men plötsligt får man aha-upplevelser av sådana tips också! vad kul att du är lärare också, visste inte det! i vilket ämne? och tack så mycket! <3 (hade faktiskt page under några år runt 2012-2013) kram!
polichinelle

#11 Simone

Är ju inte utbildad (kanske är därför jag missat sånna uppenbara grejer), men jobbar som lärare i engelska på en språkskola här i Spanien :)

Svar: äsch, jag skrev rätt slarvigt också innan nån elev uppmärksammade mig på det (samt jag gick in i lågstadieklassrummen och spanade på tavlan där: handstilen var som hämtad ur valfri font-uppslagsverk, klanderfri!) så det är lätt hänt. inte direkt så att tavelskrivning var med som kurs på lärarutbildningen.... men kul med språkjobb på språkskola! går det bra? :-D
polichinelle

Kommentera här
Upp