alicante dag 3: jag fyller 30 och blir överraskad till 1000!

Alicante
Dag tre i Alicante fyllde jag 30 år. Jag vaknade till av att Björn gick upp och fifflade med något men hann faktiskt somna om så jag på riktigt kunde vakna av hans födelsedagssång. Öppnade lite presenter i sängen innan vi kilade ned till frukostbuffén. Där stod jag i godan ro i kön till espressomaskinen när jag hörde två röster sjunga Vi gratulerar. Jag vänder mig om och in kommer Fuego och Lovisa med rosa ballonger och världens största leende. Blev så himla chockad och glad!
 
AlicanteNu passade det himla bra att det fanns cava på frukostbuffén! Vi skålade flertalet gånger och satte oss sedan för frukost länge länge. Jag visste såklart att paret var på roadtrip, men hade pratat med dem senast dagen innan och då hade de skickat en bild och sagt att de var i Kroatien. Faktum är att de fejkat varenda geotagg på instagrambilder och -stories bara för att lura mig <3
 
AlicanteEftersom klockan bara var morgon hade vi ingen stress att komma igång med dagen. Därför = solstolshäng.
 
Alicante
Och poolhäng.
 
Alicante
När vi började få solsting gick vi upp till vårt rum och poppade bubbel. Gott!!! Jag förvandlades till en paljettig ananas och Lovisa drack en liten öl.
 
Alicante
Lagom lulliga lallade vi ut i byn ett par timmar senare.
 
Alicante👋 👋
 
Alicante
Eftersom det nu fanns ännu en köttätare i gänget vill Björn visa De Magiska Köttbullarna för någon som kunde äta med annat än ögona. Fotograf-Lovisa var i himmelen. Jag och Simon var också nöjda, även om bilden antyder annat.
 
AlicanteSedan krävdes kaffe. Jag köpte oprisvärd froyo men var nöjd ändå, Björn var bildskygg och Simon förevigade att stället hade fernetmojito på menyn. Top 1 vidrigt.
 
Alicante
Vidare. Tycker det är fantastiskt hur en stad som är så turistig som Alicante även kan kännas så genuin och mysig. Nästan lika fantastiskt som att traska med ett blått Pringles-rör i näven. Ni vet väl vilken den blå smaken är? Besviken annars.
 
AlicanteStannade till för vätskekontroll på vägen.
 
AlicanteOch kollade Simons film från morgonens överraskning. Den var himla fin! Inte så sociala medier-wow:ig kanske, eftersom jag inte har det skrikiga "WHAAT?" eller överraskningstårar eller liknande i mig riktigt, men man såg ändå chockglädjen tror jag. Hoppas jag.
 
Alicante
Väl tillbaka på hotellet igen blev jag akut-trött och var tvungen att ta en powernap. Otroligt skönt, ända tills jag vaknade och upptäckte att något geni satt ac'n på fjorton grader. Vaknade i frossa ca och fick sitta och tina upp på balkongen medan de andra googlade efter kvällens restaurangval. Eftersom jag fyllde år fick jag välja mellan alternativen. 
 
Alicante
När jag valt paella traskade vi iväg genom gågatan igen.
 
AlicanteJag och mina FINA.
 
AlicanteHamnade på en restaurang som ansågs vara Alicantes bästa paellaställe. Lovisa kände sig obekväm bland de vita dukarna och avsmakandet av vinet men Simon tyckte vi skulle äga stället, så då gjorde vi det.
 
AlicanteGenom att exempelvis dyka ned i maten. Intressant var att ju mer man ville ändra bland ingredienserna, desto sämre blev serviören på engelska så det slutade med att vi beställde en seafood-paella att dela på för alla fyra. Ska man äta djur så ska det fasen alltid smaka såhär alltså.
 
AlicanteNär tallrikarna var renskrapade inleddes avslutningen av kvällen. Så sorgligt att säga så, men sol och alkohol tar på krafterna. Plus att man ju inte är 29 längre!!!! Nä, men ett par öl i diverse gränder hann vi såklart med. Kolla så himla härligt gäng ändå <3 <3 <3 
 
AlicanteSlank eventuellt även in genom världens minsta dörr för en "bevisa för Lovisa att mynta är gott"-mojito här också.
 
AlicanteOch okej då. Ska man nångång få i sig mynta så ska det fasen vara på ens trettioårsdag med ett par överjävligt fantastiska vänner. TACK för detta! <3 Nästa år är det er tur!
Resor | |

#1 Oscar

Vilken härlig bildkavalkad. Och vilka bra vänner (och partner) du verkar ha sen! Ambitiös uppbyggnad för överraskningen, må jag säga.

Svar: en svinhärlig dag! så himla glad för detta! <3
polichinelle

#2 Nastasja

Vilken dröm att få överraska en kompis sådär! Gu vad fina vänner. Och det är väl S&V på Pringlesen?!?!

Svar: finaste!! så himla glad för dem. och japp - kunde väl inte tänka mig annat än att en halvbritt som du skulle ha koll på det ;-DDD
polichinelle

#3 Daniella

Salt och vinäger är alltid blåa eller gröna bland alla chips jag någonsin sett så det tog inte ens en halv sekund att gissa! och vad skönt att du inte har någon åldersnoja, jag fyller 25 nästa år (februari) och grinar för det typ redan haha...

Svar: bra jobbat, du talar som en äkta chipskännare <3
polichinelle

#4 Sara

MEN GUD vilken härlig födelsedag! avundsjuk! grattis i efterskott!!

Svar: den var amaze!! tack sara <3
polichinelle

#5 Emelie

FANTASTISKT inlägg. ÅH! Det bara sprudlar, jag blir så glad!

Svar: tack emelie! det var en helt fantastisk dag, så vad bra att det lyste igenom i bilderna! <3
polichinelle

#6 tokyoyo.se

Men alltså, så sjukt fint att bli överraskad av fina vänner! Låter som en dröm. Grattis grattis till 30, visst är det galet att vi är så "stora" redan?!

Svar: verkligen! på ett sätt är det helt rimligt, på ett sätt känns man fortfarande som 24. drömsk dag iallafall <3
polichinelle

#7 Ellen

men ååååh!! stort grattis i efterskott!

Svar: tack ellen! <3
polichinelle

#8 Wilda

Åh vilken härlig födelsedag! Så fina vänner <3

Svar: indeed indeed! magiskt bra! :-D <3
polichinelle

#9 malin

vilken härlig födelsedag! stort grattis i efterskott, och välkommen till "andra sidan", haha! livet är minst lika fint här <3 och tack för upplysningen om att pringles finns som s/v! det visste jag inte, så nu måste nog spana efter ett rör i affärn nästa gång. det är ju den bästa chipssmaken!

Svar: det är det VERKLIGEN. mycket mognare, mindre hävdelse, mer lugn. älskar't! äntligen 30 liksom!
polichinelle

Kommentera här
Upp