topp sju saker jag och josephin gjorde när hon hälsade på ett dygn.

VSCO Cam-1-2När det ramlar in ett sms från ens syster som frågar om hon får komma ned en lördag så finns det inga tvivel. Då säger man ja. Även fast man egentligen inte har några roliga planer eller ens energi-pepp-ork att hitta på något särskilt så säger man ja. För det är det som är fördelen med familjen. Man *kan bara vara* :-))) Lite hittade vi dock på och här kommer top 7 på vad dygnet förde med sig.
  
VSCO Cam-9-2
#7 Åt en ganska så seg middag på Vinnys. För första gången i livet beställde jag cider och Josephin öl, på teven dundrade en vm-kvalmatch mellan Nederländerna och Bulgarien och jag beställde in en mixkorg som bestod av ca allt friterat som fanns på menyn: pommes, chili cheese tops, mozzarellasticks, lökringar, vegetariska vårrullar plus salsasås. Lät dock godare än vad det var, sorry Vinny.
 
IMG_1775 copy
#6 Promenad runt Möllan i vårsolen. Njöt av torghandelsmyller, hängde på bänk samt försökte ta en najs selfie tillsammans men solen lyste för starkt överallt. Synd om oss.
 
VSCO Cam-2-2
#5 Att inte veta magen suktar efter när man står framför caféets display men på samma gång känna KLADDKAKA. En redigt kladdig sådan också.
 
Jag drack för övrigt min första dubbla espresso macchiato. Mycket kladdkakekompatibel.
 
IMG_1780 copy
#4 Mycket mat blir det när man inte har annat planerat. Lunchen intogs på Sushido och vi var båda mäkta nöjda. Jag är alltid extra glad när man får olika makis när man beställer veggo, så lätt att de bara skär upp en rulle annars men på det här stället har jag alltid fått blandade. Ända minuset är att det kanske är lite tråkigt och plast-slösigt att äta i en take away-låda när man sitter där, men äh, det är en värdslig sak.
  
VSCO Cam-16#3 Nämnde jag vårsolen? Vår innegård och den verkar ha ett intensivt förhållande. Det gillas! Dock tror jag att vi kan besitta de skitigaste fönstrena i hela Malmö vilket gör sig extremt påmint vid starkt solljus. Oups. Dags att ta reda på hur det där RUT-avdraget funkar egentligen.
 
IMG_1788 copy
#2 Söndagsfrukost i soffan under samma täcke och med Therese Lindgren på skärmen.
 
#1 Kaffeumgängesförmiddag utan några som helst förpliktelser. Eller ja, det kanske skulle vara tågavgången och den kommande lektionsplaneringen - men äh skit i det nu och njut av omgivning, himmelsfärg, havrecappu med extra espressoshot och en kommande burgare på St. Knuts torg. Givet snapchat moment, om man fortfarande håller på med det.
 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Ronette

Men vad mysigt! Är så avis på alla som har (kompis)systrar.

Svar: <3
polichinelle

#2 Ellen

Så himla fint att ha en sådan här dag med familj ändå! + bästa grejen när ens innergård har förhållande med vårsolen!

Svar: två sjukt bra kräjjer!
polichinelle

#3 Mikaela

Mysigt det ser ut!

Svar: det var det också! :-D
polichinelle

#4 Vicky

bästa detaljen ju att de serverade hallongrejs med. alltför ofta bara grädde med kladdis. FAST then again, här borta: ALDRIG någon kladdkaka, nånsin!!

Svar: haha, tänkte tvärtom och var nära att skriva ut det. helt klart överflödig grej för mig. är en väldigt osyltig person!
polichinelle

#5 malin

systrar är verkligen ett bra påfund. så mysigt ni verkar ha haft det! <3

Svar: <3 <3
polichinelle

Kommentera här
Upp