instafavourites march '17.

Låt oss kika på några favoriter från @polichinelles-flöde från mars månad. Som jag brukar säga: feel free att följa! Bara att skicka en förfrågan. Är bara hemlig för att mina gulliga elever inte ska se mina kräjzyyy instastories, hehe <3
 
#1-4 Mars bjöd på rätt gött hårgame ändå. Fiskbensfläta, utbakade flätor, grön St.Patricks-peruk och pull through-fläta bland annat.
 
2017-03-10_1467374227169684980
#5 Månaden bjöd också på en redigt go Manchester-weekend. Eller bjöd och bjöd, det var väl våra pengar som bjöd oss på den men ändå. 
 
#6-7 Månadens lärarbilder. Jobbnycklarna hänger på ett band med texten Allt börjar med en bra lärare vilket blev ifrågasatt av en elev i fyran som pekade på bandet och bah "nää. inte Big Bang". Nä nä, okej då. Men allt annat  (ل͜)
 
#8-11 Mycket matbilder blir det. Försökte välja ut sådana bilder som jag kanske inte visat på bloggen innan men inser nu att jag kanske misslyckades? Här skådas iaf flygplatskäk, morotsnicecream, gofrulle och majssoppa med kryddig quornfärs. Älskar mat. *sparkar in öppen dörr*
 
#12-13 Blir även en hel del keps. Bästa när håret börjar växa tills sig, blir liksom nästan en FRISYR av det? 
 
#14-15 Ska vi avsluta med lite Malmövyer? JA det gör vi. Snart är det gråa och regniga ett minne blott hörrni! Stå pall! 
 
Kolla även:
Allt det där som kallas livet | |

#1 Anna Demirian

Hej, mycket fina härliga matbilder ;)

Svar: hej och tack!
polichinelle

Kommentera här
Upp