efod: vecka 15 (påsklov!)

Tradition är att ta i, men för femte gången är det dags för Ett Foto Om Dagen. Du som en gång kommenterade här och tyckte jag skulle sluta med vardagsbilder eftersom mitt liv inte var så inspirerande, klicka dig genast vidare. Du kommer hata det här inlägget. För det här inlägget bara OSAR vardag. Oinspirerande vardag i en påskledighet, dag och för dag, tre saker/tankar/händelser per dag. Fyfan så tråkigt när man är en helt vanlig pärshon :-)) 
 
IMG_1991 copy
Måndag:

❖ Dramorgon (vakna i rätt så bra tid, men ligga kvar i sängen och scrolla i närapå en timme)
❖ Pärlcouscouspytt med marinerad tofu till middag.
❖ Sista handen med trumspåren i repan på kvällen, nu är låtjäveln äntligen skickad till mixkillen!

IMG_1997 copyTisdag:

 Näst sista Girlsavnittet ever till frukost, kändes dock som ett avslut och hejdå redan nu. Vad ska hända i sista?
 Att fastna framför h&m's nagellackshylla och komma ut med ingenting trots att man trodde man visste vilken kulör man var ute efter. Tydligen inte. Less is more.
Lunch med Jocke, eftersom han sett instastory från ovanstående tillfälle och tänkt att jag borde vara i närheten. Det var jag. Falafelsallad = hett tips. 

VSCO Cam-3
Onsdag:

☀ Planeringsförmiddag som resulterade i två nya prezis, en om Mozart och en om Beethoven. Tänkta för åk3 (som haft piano. noter och melodispel som arbetsområde under många veckor) om nån annan musiklärare är intresserad.
☀ Middagshäng med ett knippe fenomenala kollegorSájvva (vegetarisk världsmatsrestaurang). Rekommenderar helt klart den koreansk street bbq-bowlen. Kom i mkt stor skål och var asgod.
☀ Kvällsavslut på Möllan. Ölen smakar liksom alltid bäst där.

Torsdag:

☊ Spirulinasmutti till frulle. Inte alls indoktrinerad av Therese Lindgren. Gott tho'. Recept kommer.
☊ Sen nästan ingenting mer förrän eftermiddagen då jag mötte upp Björn på tåget till Osket. Vet ni att det tar längre tid att åka Malmö-Oskarshamn än Malmö-Sthlm? 
☊ Väl där: deg. När man är i Sveriges pizzahuvudstad är det ett måste. Den här gamla menyn är nog över ett decennium gammal men vad gör det? Skämten går alltid hem..................

VSCO Cam-5

Fredag:

☛ Min syster med familj har flyttat till en ny stadsdel så istället för att bila en halvmil så genar man ett par kilometer i den här miljön istället. Helt klart uppköp.
☛ Huvåpois-lek i timtals med en snart treåring.
☛ Känsla: fasen vad jag tycker om den här lilla staden och dess invånare (med dialekt) ändå. Kustsmåländska slår skånska, alla dagar. Sorry, men sant. 

IMG_2048 copyLördag:

☯ Min farmor ligger på sjukhus och trots att 88 år innebär risker så är det svårt för mig att acceptera den nedåtstigande självständigheten. Och om det är svårt för mig: vad är det då inte för henne? En fin timme under besökstiden på hennes födelsedag blev det iallafall <3
☯ Och sen kalas för alla andra som fyllt år. Pappa, mamma och syster i loppet av en vecka. Grattis grattis grattis.
☯ Standupshow på kvällen. Högst skratt till "Koreas flagga". Ok svårförklarat skämt men det handlade om emojis iaf.

IMG_2055 copy

Söndag:

☁ Ända minuset med hemhemma: vaknar alltid med nackspärr. Usch för mjuka kuddar. Och mjuka sängar överlag. Ge mig en träskiva och en kudde som inte ens världens starkaste kvinna kan vika på dubbeln, tack.
☁ Finbesök av "den n-n". Låter som en censur, men är helt enkelt storebrors namn på lillebror. Den lilla. Ludvig.
☁ Och så hem, till vanliga hemma igen. Fast först en promenad längs med vattnet (har man utsiktsvy mot Blåkulla i påsktider är en bild här givet), fyra byten och en ersättningsbuss. Men sen så. Tillbaka i Mälmee. Ett lagom snabbt lov. Nu börjar skolavslutningstider med sångövningar och låtomröstningar. Det blir nog bra, det här året också. 

Allt det där som kallas livet | |

#1 Ljuva Julia

Ooh, du menar vecka 15 väl? För det är väl vecka 16 nu..?

Ditt påsklov verkar ju helt underbart vardagsvila och srgesam och smärtsam avslutning. Min farfar kom just hem från sjukhuset efter en stroke och han kan inte prata. VÄGRAR godkänna detta. Jag är villig att förhandla med döden om han skulle komma liksom.

Svar: ah, sant! tack - har ändrat :-D
...åh fyfan. känner med dig. så hemskt när livet tar en sådan vändning. även om man innerst inne vet vad som kan vänta med en respektabel ålder så är det enormt svårt att acceptera. fan. <3
polichinelle

#2 Daniella Chanelle

70 spänn för en pizza? alltså, malmö och era matpriser <3

Svar: yes! och då var detta inte ens något superbilligt ställe. puss!
polichinelle

Kommentera här
Upp