en vecka med nygamla outfits.

Ni vet de där kläderna som, trots att man ju egentligen faktiskt gillar dem, hamnar längre och längre bak i garderoben? Vissa t-shirts tycks alltid gömma sig underst i högen och andra köper man, hänger in och glömmer bort. Tragiskt men sant. Under en veckas tid bestämde jag mig därför för att låta dessa plagg skina. Ibland i en hel outfit, ibland som en liten detalj men i vilket fall skulle de prioriteras. Så håll i hatten hörrni, nu blir det kläder för hela slanten! 
  
Untitled-1måndagen såg jag ut såhär. Skjortan är ett tradera-fynd som jag köpte, fick hem, gillade men sedan aldrig använde. Den bara hängde på en ensam galge i gadden så det var ett typiskt plagg att dra fram att starta veckan med! Till detta: ett par drDenim jag fyndat på nån onlinerea som hade haft ungefär samma öde. Jag kapade av 12 cm (!) och plötsligt var de ett par nya favvosar. Perfa.
  
IMG_5881 copyTisdagens outfit bestod av slacks (välanvända) samt en merchtisha från Have Heart som jag liksom nästan glömt borde att jag ägde. Duktigt med vev. Här är favoritdängan ♫
  
IMG_5895 copyÄven på onsdagen blev det bandtryck, denna gång i ärvd tröja från raring. The Smiths känner väl alla som inte levt under en sten till, här är albumet jag klädde mig i denna dagen.  
  
Untitled-2
Torsdagens klädval var ett par blålila byxor jag nästan aldrig använder i kombination med en ny skjorta som får mig att känna mig mer som en yogadansande bildlärare än mig själv. Men ändå fint. Lyckades gå hela dagen utan att spilla något, kors i taket. 
 
IMG_5964 copyHär har vi fredagstrynet.
  
Untitled-3Gjorde inte allt för många knop denna dag (ledig från jobb+hemmakväll) så att analysera kring den här klädseln känns lite krystat. Ledordet var bekvämt, så jag passade på att hoppa i en kjol. Gör nästan aldrig det nu för tiden. Levde ju i kjol och klänning 2010-2012 så känns som att jag maxade det så pass mycket då att jag behöver en paus nu.
  
Untitled-4Därför: tillbaka till byxorna igen på lördagen. Tshirten är väl inte särskilt gammal, men eftersom jag bara använt den en gång tidigare trots att det är en favvo så fick den falla in under veckans tema pga det.
 
Untitled-5Frippen fick bli dubbelt utbakat, en annan favorit i repris.
  
Untitled-6Och så avslutar vi såklart med söndagen, en himla fin septembersommardag med bara ben, shorts och öppna tofflor.
  
IMG_6128 copyBidraget till det nygamla temat blev huvudbonaden.
 
IMG_6138 copyKöpte ju ett helt gäng bandanas för lite sen, och även om det var en hel färgpalett med i beställningen blir det lätt att det är den svarta eller vinröda som åker på. Nu var det sannerligen dags att inviga den solgula!
  
IMG_6143 copyIMG_6134 copyRullade in håret med en ny teknik än förut, och detta blev så himla mycket mer hållbart. Kan göra en tutorial om ni vill, men annars vimlar det ju av hårvideos på youtube så bara att googla!
 
IMG_6140 copyFint, enkelt och skönt för en varm nacke. Den trippeln får avsluta detta inlägg. Taco hej!
 
Ytligheter - kläder | |

#1 Daniella Chanelle

Du är så fin! Och jag älskar sushitröjan.

Svar: tack dani <3
polichinelle

#2 Sara

Åh var har du köpt yoga-dansar-bildlärar-skjortan? :)) så fin!

Svar: tack! på cubus online, den var på rea så vet inte om den finns kvar men kolla!
polichinelle

#3 Hanna

älskar have heart tishan (plus att vi har samma favorit!) och scarfs-frisyren!! 10/10 typ.

Svar: ååhhhh bäst ju. måste lyssna nu bah för det!
polichinelle

#4 Rebecca

alltså första skjortan, älskar. plus sushi-tröjan, LOVE

#5 Lorissa Lovebomb

jag älskar det, sååå bra inlägg :D Det blir snart en vecka utan svart-vitt-grått, himla spännande!

Svar: ser fram emot ditt inlägg julia!
polichinelle

#6 sari

Superfint!

Svar: tack! <3
polichinelle

#7 A

Älskar Smiths-tischan! :D

Svar: jag med! helt otroligt att björn haft på sig denna en gång i tiden!
polichinelle

Kommentera här
Upp