alternativa krukor.

Har jag sagt att vi fått två nya inneboenden?
 
legohuvuden förvaringEn tuppkamspunkare och en rastafari*, hej hej! Med detta vill jag också säga att min nya kategori Växtligheter är öppnad så är du intresserad av gröna grejer som gör livet värt att leva kan du kika in där. Annars kan du skita i det.
 
*sorry för exotifering??
 
Hemma hos oss, Växtligheter | |

#1 Julia

Åh, du borde gå med i gruppen Växtgäris på Facebook om du inte redan är med. Så mysig!

Svar: är såklart med! intresset har växt (höhö) sig ännu större efter denna fantastiska grupps inträde i mitt liv! <3
polichinelle

#2 Ingrid

Älskar krukorna!!! Så fina! Och vad kul med en ny kategori!

Svar: yey! pepp! :-D
polichinelle

#3 Ellen Lindberg

Heja, heja för växtkategori!

Svar: JA! <3
polichinelle

#4 Anonym

alltså vill verkligen inte dryga nu, men såg att du skrivit samma "sorry för exotifiering" i växtgäris. tänker att om ett uttryck känns halv-ok så kanske det är lika bra att strunta i det och hitta på något annat? en pudelrockare skulle kanske t ex kännas rimlig ihop med en tuppkamspunkare!

Svar: hej fellow växtgäri. alltså... jag skojade. rastafari är ju ingen etnicitet utan en religiös rörelse och det är ingen person utan en växt i en målad plastbunke vi pratar om. shade absolut kunnat ägna mer tankeverksamhet till att komma på något 100% pk men kom inte på något (pudelrock var dock ett bra alternativ) så jag skrev rastafari för jag tyckte det var lite kul.
polichinelle

#5 Var e Malin?

Åh, vilka fina! Var har du köpt de krukorna?

Svar: vi fick dem i present så vet tyvärr inte var de är köpta. googlade lite snabbt på legohuvuden förvaring och de verkar ha funnits på te.x. byggleksaker.se, dock inte i lager nu. så obs, det är alltså inga krukor egentligen utan förvaringsburkar typ.
polichinelle

Kommentera här
Upp