video: how to make a bandana donut bun.

donutbunVi pratade ju lite om den här frisyren för ett tag sedan.
  
donutbunNi (eller ja... två av er, så statistiskt sett nästan ingen men AJA) undrade hur man styrde upp en låg, puffig donut + hur man vek en bandana på bästa sätt. Detta tänkte jag visa idag.
  
donutbunDet du behöver är ju då en hårmunk (köp eller gör en egen av en gammel Strumpfen), en bandana du gillar, två stabila hårsnoddar och ett gäng hårnålar. Torrschampo, en hårborste samt hårspray kan vara trevligt också men är inget måste.
  
Jag bestämde mig för att spela in en liten film istället för att förklara med ord. Klicka i HD och hoppas ni gillar't! Puss!
 
 
ps. Ja, det finns andra saker som hänt i världen som är miljoner gånger viktigare än hur man knyter en bandana på bästa sätt. Hela dagen igår ägnades åt den tanken, inte minst för att Björns systerdotter och svåger hade flygit till Bryssel kvällen innan och skulle befinna sig på Europaparlamentet under nästkommande dag - som också skulle kunna vara ett mål för attentat trots mkt hög säkerthet. Jag följde nyheternas livesändning under dagen och parallellt med sms som inkom fick vi veta att de skulle flyga till Amsterdam på kvällen för att sedan ta sig hem till Sverige. Strax innan tisdag blev onsdag landade de på Arlanda. Vilken lycka att kunna ta sig hem till Sverige igen, när terrorn varit för nära. Lättnaden. Alla har inte den möjligheten.
Mina filmklipp, Tips, Ytligheter - hår | |

#1 Skogskojan

Du är ju för charmig! 😘

Svar: :* :* :*
polichinelle

#2 Emelie

löööv! <3

#3 Anonym

sjukt snyggt och verkar ju dessutom rätt enkelt, så tack för tipset!

Kommentera här
Upp