VCR dag 5: vetenskap, spritmilkshakes & en orangeblå vinst.

IMG_0374 copyHej och välkommen till femte dagen i Vancouver!
 
IMG_0380 copySom började med att det fanns avokado till frukost!!! Därefter en kort promenad.
  
IMG_0386 copyHit, till Science World! Det var typ vi och arton miljoner kids där. Kände att vi hittat helt rätt när det fanns en ljudstig på golvet där den lila pluppen var en (mycket högljudd) prutt.................
  
IMG_0385 copy
Man kunde också åka snitsig slalom.
  
IMG_0387 copy
Och spela känslosam luftharpa. Vi var även på mkt cool cosmonova filmvisning men där var det fotoförbud, men det var riktigt ball med filmduk i fisheye-perspektiv hela vägen upp i taket. I en glob. Positiv nackspärr.
  
IMG_0393 copy
Okej 'nuff vetenskap - mer mat! Vi sprang ut i ösregnet och tog oss till Deacon's corner för varsin burgartallrik. Asgod. Vi köpte en mugg som souverin så gott vare!
 
IMG_0405 copy
På vägen hem till hotellet slank vi in här, på Save On Meats....
 IMG_0401 copy
...för en kaffe och något till. 
 
IMG_0404 copy
Något till = gigantisk milkshake. Min hette polarbear och var med vaniljglass, pepparmintsnaps, kahlua, mjölk och kolasås - mmm. Björn tog en med chokladglass & mjölk med bailyes och jameson. Också god, men min vann tyckte jag! 
 
IMG_0410 copySedan blev jag så ini helskottet mätt så jag knappt kunde röra mig första timmen vi anlände till hotellet. Herre min je. Låg och kved en stund innan jag styrde upp kvällslooken.
 
Som såklart gick i orangeblått för det var dags för en av resans höjdpunkter: en NHL-match! Islanders råkade visst komma till stan lite lägligt så jag klädde upp mig till tänderna. Tröjan är från första gången vi såg laget live 2011 och mössan köpte jag för ett år sedan när vi såg dem spöa upp Rangers på bortaplan :-)
 
IMG_0424 copyPå plats i Rogers Arena! 
  
IMG_0425 copy*hjärtögonemoji* Den här killen har ju till och med skrivit en urfin hockeydänga till laget, lyssna HÄR och njut 
 
IMG_0427 copyVi var på plats tidigt (såklart) och placerade oss strategiskt för att kolla på värmningen. Vi stötte ju på ett gäng Islandersspelare på stan dagen tidigare och en av dem avslutade konversationen lite casual med "see you tomorrow guys". Tror ni inte denne kille ser oss och åker fram och knackar på glaset där vi står och hälsar? Ändå STORT ju!!
  
IMG_0428 copyVar bara tvungen att knäppa en på min favorit, Kyle Okposo.
 
Eller Harry som jag kallar honom, pga ↑
 
IMG_0432 copyOoooooooch... vi är igång!
  
IMG_0439 copyOch kolla kolla kolla! VINST! :D Kanske inte helt rättvist utan mest grötigt och grisigt men äsch. Man ska ha tur ibland också.
  
IMG_0442 copySicken avslutning på kvällen ändå! Nöjd tjej. Nu är det inte många dagar kvar på resan, men än har vi ett par inlägg kvar att redovisa så stay tuned och de då va.
Resor | |

#1 Emelie

Haha, nej, men gud vad kul att de kände igen er!!! Vad är oddsen? Så kul grej!

Hamburgertallrikarna ser aaaasgoda ut (jag är vrålhungrig dessutom) och milkshakes är nästan obligatoriskt efter burgare numera, tycker jag. Fastän jag är så tråkig *vanilla* eftersom jag alltid tar plain vaniljsmak på min milkshake... Heh.

#2 Daniella Chanelle

Alkohol i milkshake låter amazonging ju!!!

#3 Julia Müller-Sandvik

På helgerna brukar jag och Erik göa milkshake med mörk rom i ^^

#4 Emma

Alltså wow, vad avundsjuk jag blev på allt det där! Underbara bilder! :)

#5 Camilla Å

Hahaha mer ljudstigar med pruttljud åt folket!!

Kommentera här
Upp