tio outfits.

Ni känner väl mig vid det här laget. Ska jag lägga upp en ootd kan jag lika gärna lägga upp nio till. Så, här har ni. 10 outfits. Med lite babbel ikring. 
  
Untitled-10Vi tar det från början. Här är det nånstans i början av juni, terminen närmar sig sitt slut och det är dags att tacka av niorna.
  
Untitled-11Jag klädde mig enkelt, stiligt och ändå rätt... VUXET?! Krävs väl kanske för att det ska synas nån skillnad på mig och alla modemedvetna 15-åringar när vi sitter vid samma bord på restaurangen och käkar potatisgratäng.
  
Untitled-8Ett par dagar senare var det skolavslutning. Då blev det gröna svalklänningen! Och kofta pga inte särskilt varmt, varken utomhus eller i kyrkan.
  
Untitled-7Framåt kvällen svirade jag dock om, till något mindre piffigt. 
 
Untitled-6Frillan fick dock vara kvar som den var. Har en history med donut bun's som går ca såhär: *upptäcker* *älskar* *skriver blogginlägg om hur man gör blev überpoppis med hur man gör en sockbun själv* (old news nu såhär sex år senare, men google gillade det!) *använder* *överanvänder* *tröttar* .... det går fyra år. *ÅTERUPPTÄCKER* Och det senare pga: har tillräckligt långt hår för att numer "rulla in" bun:en från hårtopparna istället för att sätta den direkt vid "tofsroten" vilket gör den mycket mer messy-snygg. 
  
Untitled-9Skolavslutning till trots var ändå inte semestern helt och hållet här. Såhär såg jag ut en dag på jobbet därefter.
 
IMG_3476 copy
 
Sista dagen på jobbet innan semester-looken. Ackompanjerat av semesterlånet från skolbibblan: fyra HP-böcker.
  
Untitled-3Samma dag, fast senare på kvällen. Nu! Extra allt! Passa på! Mascara! Läppstift! Hårfix! Endast idag!!! 
  
Untitled-5Repdags-looken med bästa bandtröjan.
  
Untitled-4Em-dagslooken.
  
Untitled-2När man knappt pallar: jeans, elevhemströja och jeans.
  
Untitled-1När man, samma dag fast lite senare, pallar lite mer: uppstyrd tofs, jackbyte och 1 punds-solglasögonen.
 
IMG_3773 copyOch så, när sommaren kom, den där andra semesterveckan. Nya bikini på, ett par shorts och så podcastplöj på innergården. 
 
Ytligheter - kläder | |

#1 Ida

snyggt!! varifrån är den rosa och den vita t-shirten på bilderna efter skolavslutningen-innan semestern? såna vill jag ha!

Svar: hej ida! den rosa är från cubus och den vita är ifrån en garderobsloppis så det vet jag tyvärr inte... kram och tack för att du läser!
polichinelle

#2 Caja

Åh! Var har du köpt Ravenclaw-tröjan, en av de snyggaste jag sett!

Svar: visst är den FIN! älskar färgkombon. den är från primark :-)
polichinelle

#3 Sandra

Åh HP-kläder for life <3

Svar: ja <3
polichinelle

#4 Sandra

Alltså Lovisa, jag vet ingen som gör det här med varierade outfits (+ selfies) så bra som du gör!

Svar: åh men tack sandra! :D :D : D
polichinelle

Kommentera här
Upp