mina omslagsfoton på fb.

Okej, kanske konstigt tema för ett inlägg men skit i det nu för jag tycker det är KUL. Att pynta sin facebook-profil med något som visar *vem man är som person* är faktiskt väldigt viktigt. Skoja. Att visa humor är viktigare! Ni får se detta inlägg som en samling av internets bästa bilder helt enkelt.
 
Som min nuvarande omslagsbild t.ex. (Vi tar det i omvänd kronologi). Älskar oh no...:et.
 
Innan jag bytte hade jag den är briljanta stillbilden från en GOT-scen. Ser ni GOT och har missat Idas faaaantastiska sammanfattningar av avsnitten så måste ni läsa. Men obs, inläggen innehåller i stort sett bara spoilers och teorier så be sure to läsa efter du sett avsnittet. Glöm inte heller kolla in den fantastiska GOT-festen hon fixade. En toalett-tron liksom, bara en sådan sak. Alltsammans finns här.
 
Detta foto från instakontot fick pryda omslag rekordlänge pga livssanning nr 1.
 
Det här är också en livssanning. Den fick också pryda min sida, men eftersom bilderna blir rektangulära fick katten inte plats.
 
När jag var inne i Bob's Burger fick Tinas bh-citat agera bakgrund.
 
Och dessförinnan hade jag en favoritbild av favorittecknaren Jan Stenmark. Svårt att välja bland hans mästerverk (skrattar HÖGT I MIN ENSAMHET när jag går igenom hans bilder) men denna är en favvo.
 
En turn on-sanning låg som omslag i början på 2015.
 
Och dessförinnan denna komplimang.
 
Under valet 2014 hade jag detta valspråk på min sida.
 
Och så min allra första omslagsbild på denna fantastiska duo. Två idoler på samma bild! Det var allt.
Tips | |

#1 Marinda

Rätt kul att kunna gå tillbaka och kolla på sådant här! Jag själv är en sådan som tar bort efter hand.... Ångrar det rätt mycket nu i efterhand.

Svar: ah, jag är tvärtom. tar typ aldrig bort NÅNTING. men det är väl för att jag är en obotlig nostalgiker, allt ska finnas för senare tider att gå och titta tillbaka på :D
polichinelle

#2 Lorissa Lovebomb

ääääälskar inlägget! Jag har ju ny facebook och har bara haft en bakgrund - min skrivbordsbakgrund ^^

Svar: kul att det inspirerade!
polichinelle

#3 Helga

Haha asså så himla bra. Jan Stenmark är verkligen så roligtroligt. Har en på toan (sorry om TMI haha) och det blir så mkt roligare att gå på toa då!! (ffa eftersom jag även tvingat igenom mig körkortsteoriboken 2 ggr på toan haha) Fördel och nackdel med världen-bilden var också nääz :)

#4 Malin

Alltså still-bilden från GoT! Den scenen lär vara en av mina top ten-favoriter! <3<3 Har sparat de två sista avsnitten pga kollar med pojkvännen och vi har inte hunnit sett dom än. Är SÅ peppad på dem!!

Svar: åhh JA! sorry for (mini-)spoil. puss!
polichinelle

#5 tantsandras.blogg.se

Lol'd. Du är bara så himla <3

Svar: <3 <3 <3 tack för du läser sandra!
polichinelle

#6 Alexandra

haha åh så härligt!

Kommentera här
Upp