julaw på hemmaplan.

Om ni någon gång känt typ jaha nä man kanske skulle ta och bli lärare, eller nä förresten, jag skulle bara få massa gamla stofiler till kollegor så kanske dessa tio bilder kan få er att ändra uppfattning.
 
IMG_9140 copy
IMG_9131 copy
IMG_9124 copy
IMG_9125 copy
IMG_9109 copy
IMG_9087 copy
IMG_9102 copy
IMG_9143 copy
IMG_9147 copy
IMG_9136 copy
 
Inte sant? <3
 
Allt det där som kallas livet, Musikläraryrket | |

#1 Ljuva Julia

Det ser ut som att du har härliga kollegor :D :D

Svar: det har jag verkligen!
polichinelle

#2 Anonym

<3 <3 <3

Svar: <3
polichinelle

#3 Uffe

Haha! Världsklass!!!

Svar: nästa gång kommer du också hoppas jag!
polichinelle

#4 maria

ser ju ut som toppenkollegor! tänker att jag kanske skulle vilja bli lärare.. men nu sitter jag ju här med en nästan-arkitektexamen och det känns som om det är lite sent att ändra sig.. men i ett annat liv! har alltid hatat att presentera inför klassen och tänkte att då är det sämst att vara lärare, men det kanske är en helt annan grej när en är professionell?

Svar: fattar precis! jag har väl inte HATAT presentationer, men verkligen blivit nervös och inte sett fram emot det något särskilt. så jag var rädd att alla som gick lärarutbildningen skulle vara sådana där "älska att hålla föredrag"-personer, men så var det verkligen inte. men visst, det är ju en stor del av det jobbet handlar om - man måste ju våga ta platsen. sedan om man har långa föreläsningar eller inte är ju upp till en själv, ens ämne och ens profession :-)
polichinelle

#5 Oscar

Ser ut att vara ett härligt gäng! Gött att ni kan hänga på fritiden, det har jag aldrig känt för med nån av de kollegor jag haft.

Svar: det gör verkligen arbetsplatsen extra guldig!
polichinelle

#6 malin

åh, så helt fantastiskt fina! så mycket guld med kollegor som också funkar att hänga med utanför jobbet <333 och de manliga delarna ser verkligen inte ut som stofiler (inte brudarna heller så klart!) *hjärtögon emoji*

Svar: VERKLIGEN! <3 haha, de två manliga deltagarna är lika unga som de ser ut - de är två av våra fantastiska elevassistenter/resurser på skolan :-)
polichinelle

Kommentera här
Upp