2016-listan.

IMG_8795 copy
Foto från nyårsafton 2015.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gick över en hängbro. Besökte nya länder. Firade min födelsedag i ett annat land. Slutade äta fisk. Fick min identitet stulten på Facebook.

Höll du några av dina nyårslöften? Sysslar folk fortfarande med sådana........
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jajamen! Är ju inne i det åldersspannet det ploppar än hit än dit liksom. Men för att bara berätta om de närmsta: Eke och hennes Erik fick en Maja i juni, Anna & Simeon fick en Bibi i slutet av sommaren och relativt nyligen fick mina gamla ohamn-vänner Hanna & Stoffe en liten Edith.
 
DSC_0691 copyMen framför allt (för min del) så blev jag moster igen när min syster Sophia födde en liten Ludvig hemma i deras sovrum <3
 
Dog någon som stod dig nära? Nej. Fruktar så hårt inför allt som säkert snart komma skall :-//
 
Vilka länder besökte du? Extremt priviligerat resår måste jag säga. Startade året med 10 dagar i Vancouver, Kanada. Sedan var jag även i ett gäng olika städer och ställen i Norge för både stadshäng och vandring, en helg i Finland på festival, en weekend i Skottland (Edinburgh och Glasgow) samt lite tid tillbringade i Danmark (Köpenhamn) dårå, men det räknas ju knappt som utomlands för en Malmöbo? 20 min bort liksom.
 
Vancouver.
 
Köpenhamn.
 
Edinburgh.
 
Glasgow.
 
Trondheim.
 
Sunndalsøra.
 
Lillehammer.
 
Helsingfors.
 
Vilken kändis var du mest sugen på? Blir inte sugen på kändisar specifikt? Men man är ju ändå lite avis på både Noora och William i SKAM?? 
 
Vilket datum från år 2016 kommer du alltid minnas, och varför? Inga direkt specika. Är inte så datumbunden händelsemässigt.  
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit mer sjuk än vanligt. Typ fått feber på kvällen och fått vara hemma från jobbet dagen efter. Sedan hade jag tydligen ett skitstort hål i en tand som tandläkaren lagade på så sätt att hon slipade bort typ halva tanden. Sjukt konstig känsla men tack gud för bedövning.
 
Bästa köpet? Är man töntig om man säger sina två monsteror......... 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Hyra, resor och mat. Helt rimligt.
 
De bästa nya människorna du träffade? Träffar inte så fasligt mycket nytt folk tror jag? Har rätt många omkring mig som det är. Men alla nya kollegor kanske!
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2016? Statue of Goats replokalsinspelningar i Kulturfabriken <3
 
Vad har du tittat på? SÅ mycket serier. Men ok, en top fem:
5. Making a Murder
4. The Wire
3. Bron
2. SKAM
1. Game of Thrones
 
Årets roligaste fester? Alltså ändå svårt att rangordna? Men några bra partaj under året var ju t.ex:
 
 
 
 
Vad fick dig att må bra? Växter!! Som fortsätter leva i min vård!!!!!!111 
 
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Kan inte handen på hjärtat säga att jag hatar någon. Så hårt ord ändå.
 
Största musikaliska upptäckten? Gamla nostalgiband tack vare inspo till bandet. Typ.... ok döm mig inte nu men SUM41?!?!?
 
Årets bästa film? Ser så mycket serier att jag knappt hinner (ok såklart jag HINNER, snarare pallar inte prioriera eller har energin att) kolla film.
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag och hur många år fyllde du? 29 stabila! Firade mest i en bil om jag ska vara ärlig, var på väg hem från Norge då. Men vaknade upp i en stuga Sunndalsøra med Björn, Anna och Chrille och sedan körde vi ned till Lillehammer där vi åt burgare, drack öl och gjorde stan (ok, nä, "gick på stan") ända tills det började vrålåska. Då gick vi hem och spelade kort. Ingen direkt lysande födelsedag. Var lite halvt förbannad + trött hela den dagen om jag ska vara ärlig :-))) 
 
Lista från Vicky. 
Q/A:s och listor | |

#1 Nastasja

Gu, har velat åka till den där hängbron ända sen du postade bilden första gången. Ser SÅ jävla fräckt ut.

Svar: sjukt fräckt!! med bägge betydelserna.
polichinelle

#2 Mikaela

Hahaha inte alls töntigt! Mina bästa köp är nog min megafiolfikus från Lidl och några andra växtkompisar <3

Svar: åh växtgärikompis! <3
polichinelle

#3 Ljuva Julia

OMG YES, nyårslöften har jag alltid tre stycken av! Så "folk" sysslar med nyårslöften i allra högsta grad, du ska bara veta ;) Nyår är fan magiskt för mig, hahaha...

Svar: haha <3 jo men såklart man kan göra det. för mig är INTE nyår magiskt... blir lätt bara... framtvingat bara för det är nytt år liksom. om du förstår hur jag tänker/menar.
polichinelle

#4 Amanda

Ååh, Sum 41 <3 inget att döma för jue! :)

Svar: PJUH! <3
polichinelle

#5 Julia

Vänta nu.. "födde i sovrummet"?! Var det planerat så eller var han bara sjukt snabb ut? Förstår om det kanske är en privat familjegrej men blev bara så nyfiken.

Svar: han var snabb! så inte planerat. det hela resulterade till och med i en nyhetsartikel: http://www.barometern.se/familj/ludvig-foddes-i-foraldrarnas-sang/ :-)
polichinelle

#6 Eke

Fint att få bli omnämnd som en av "de närmaste" - Maja vill träffa dig snart! Kanske kan klura på en helg?

Alltså SKAM .... <3 tre säsongen på två dagar, måste älska att amma :)

Svar: <3 ja men HUR GÄRNA SOM HELST! ska vi skypa nån gång i början på januari? JA! <3
polichinelle

#7 Elise

ÄLSKAR att ha nyårslöften/mål/drömmar. älskar att PLANERA för min uuuutveckling! lol

Svar: haha ja men såklart! det får man ju också ha. men jag kan tycka det blir så.... framtvingat bara för att det är ett nytt år liksom..
polichinelle

#8 Wilda

Vilket fint år! Så kul att följa dig även om jag inte alltid har något att säga så läser jag och beundrar dina härliga medryckande bilder!

Svar: vad glad jag blir wilda! du behöver inte alltid känna att du skriver något, att veta att du läser betyder mycket också givetvis <3 <3 <3
polichinelle

Kommentera här
Upp