who needs gender roles when we can have sushi rolls?!

colla2Hej och tack Tack TACK för alla glada tillrop igår, angående flytten. Det känns så HIMLA roligt och  årets sommar kommer säkert springa förbi eftersom vi bara peppar på den 7 augusti. Fast först såklart lite mer Smålandsliv. Som igår. Då såg jag ut såhär, med pikélinne från Monki, h&m-kjol, ljusblå ben (det var bara elva grader på morgonen *sad face*) och sjukt sköna tofflor. Köpte dem 2012 när jag jobbat ett halvår på förskolan i mammas gamla utslitna (och för stora). Dessa känns som att gå på moln, på riktigt. De har typ magnetspunkter i sulan som ska beröra olika punkter i fötterna yada yada. Jävligt bekväma ändå. Ok, sidospår.
  
collag1Kompletterade min look med insomnia-ögon (kunde inte somna förrän fyra, och skulle upp vid sju för att laga bilen och laga tänderna), mjukishood och hörlurar från skullcandy. Mobilskinet har ni ju redan sett, när jag tävlade ut en valfri design för nån vecka sedan. Johanna blev den lyckliga vinnaren förresten, grattis! :D Skulle någon annan av er vara sugen så har jag ordnat en rabattkod på CaseApp åt er som tröstpris, ange LOVISA20 så får ni 20% rabatt på beställningen.
 
IMG_2899 copy
Nää det här inlägget måste jämna ut mängden text gentemot antal bilder. Vi kör på ytterligare ett klädval, nämligen det jag hade på mig dagen efter. 
  
Untitled-12
Då körde jag iväg till Ljungby efter jobbet för att äntligen träffa min bättre vän Eke och hennes nya familjemedlem Luna, en boxweiler. MYCKET gullig. Klänningen är från Monki , sjalen Lindex och jackan från JC by Sandra Beijer.
Ytligheter - kläder | |

#1 Beata

bästa rubriken

Svar: verkligen <3
polichinelle

#2 ISA

haha! jag gör som du, idag kompletterar jag looken med "insomnia ögon", så bra uttryck! :D fast du är superfin såklarre. PUSS

Svar: snälling där! tack-puss <3
polichinelle

#3 tokyoyo.se

Älskar klänningen OCH den "slappa" knuten/bullfrisyren. Snyggt!
Tack som tusan för vinst, letar och letar och försöker välja ut ETT Japan-foto att pryda macbook'en med.. Kanske får passa på och skaffa ett mobilskal också. ^__^)

#4 Yohanna af Skovde

Snorsnygg jeansjacka (får man säga snor i ett sånt sammanhang? Den var riktigt fin i alla fall).

Svar: snor- är bästa förstärkningsordet, så absolut får man det! tack!
polichinelle

#5 Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf

Men åh vad kul med flytt och ny lägenhet! Grattis :D

Svar: tack ska du ha! det känns skitkul!
polichinelle

#6 Isabelle

Så himla bra rubrik <33

Svar: håller merej!
polichinelle

#7 Wilda

åh du är så himla fin! på något sätt påminner du om Pippi Långstrump på första bilden, men det måste ju vara den där bus-intensiva-blicken <3 vacker! och tack för tröstpriset, ska nog passa på! hur länge gäller rabattkoden?

Svar: åh men vilken gullig komplimang! tack! pippi = <3 angående rabattkoden skulle den gälla en vecka, så borde vara några dagar kvar fortfarande! säg till annars, så fixar jag det. kram!
polichinelle

Kommentera här
Upp