tre bloggtips, ett apptips och något lite extra för er i trakten.

Idag är det stora tipstorsdagen så här följer ett gäng sådana! Först ut, tre bloggar jag tycker ni borde kolla in.
 
Den första bloggen drivs av en helt makalös tös vid namn Jonna Jinton. Hon tröttnade på sitt Göteborgsliv och flyttade ut till sin sommarstuga mitt ute i ingenstans helt ensam, förutom sin hundkompanjon. I den norrländska byn Grundtjärn bor det typ tio personer och det är alltså här Jonna sitter och bloggar om sitt liv. Spelar dragspel, designar smycken och tar helt magiska fotografier på norrskenet. Finfin blogg som verkligen sticker ut. Bloggen hittar du här.
 
Min gamla Oskarshamnsbekant Ellen har blåst liv i sin blogg igen. Skoj tycker jag! Här inne hittar du pastarecept, en gullig hund som heter Otto, politisk pepp och fina bilder. Kolla här fåru se själv!
 
Sista bloggtipsen jag inte vill sitta och gotta mig med själv är Förvaringsdrottningen. Perfekt för trångbodda och/eller de som har svårt att bara allmänt hitta nån form av struktur i sitt hem. (Sällar mig för övrigt till bägge kategorierna). Mycket smarta lösningar och tips så beta av arktivet eller sök på specifika tips om du är i behov. Här hittaru bloggen!
 
 
Tänkte också dela med mig av en ny app som alla nostalgifanatiker bör uppskatta lika mycket som jag, nämligen Timehop! Precis som det låtar så hoppar den tillbaka i ditt liv i allt du har connectat (facebook, instagram, twitter...). Plus för gulli dino också. Älskar dinos. Oftast i skelettform iofs men aja.
 
Här kan vi till exempel se att jag för ett år sedan lagade grönkålschips och för två år sedan bowlade.
 
För tre år sedan skulle jag tydligen ut och äta på Deluxe och för fyra år sedan var jag sjuk och ägnade kvällen åt teve och foton.
 
Extratips! Ni som varit med ett tag kanske minns att jag under 2014 hängde med dessa två personer rätt mycket?
 
Vi hade nämligen ett band tillsammans, Little Lion. Har skrivit om det tidigare men så blev det lite tyst med info från det hållet i och med att jag pausade bandet under sommar och höst då jag var iväg och reste o.s.v.
 
Men nu jäklar är det liv i lådan igen för nu har vi lite roligheter inbokade. Imorgon, fredag, klockan 15:00 kan ni höra oss live i Afterwork i p4 Kronoberg (frekvenser 101,0 101,8 och 99,5) och på lördag spelar vi på BG i Växjö klockan 10.50. Otroligt rock n'rollig tid, jag vet, men så äre när det är musiktävling. Någon måste spela först. Aja, har ni vägarna förbi så kom kom kom för det är publikröster som avgör. Tack, puss och bock sålänge!
Tips | |

#1 Anna María

Jag ÄÄÄÄÄLSKAR Timehop. Har haft det i några år nu och kan vissa dagar när det är lite extra tomt tänka att "idag vore det kul att lägga upp något så jag kan få titta på det om ett år".

#2 Maria

Åh vad roligt med band igen! :D och den första bloggen lät så mysig, får kolla in den :)

#3 Beatrice

Bra tips, I will look in to it! Peppigt också att bandet är igång igen, önskar jag bodde lite närmre - då hade jag kommit och lyssnat på lördag!

Svar: åh flytta närmre'rå!!
polichinelle

#4 Ellen Lindberg

Men åh, fint av dig!! <33

Svar: <3 <3
polichinelle

#5 Jonna

Tack snälla du för att du länkat till min blogg och skrivit så fint!! :) Blev superglad.
Kram! / Jonna

Svar: ingen orsak, bara skoj att dela vidare din fina blogg! kramar!
polichinelle

#6 tokyoyo.se

Ja visst är Timehop superfint! Har också kört i nåt år, och blir så glad men också galet panikslagen av att det redan gått ett, två, fem (!!!) år sen man gjorde vissa saker.

#7 Förvaringsdrottningen

Vilken fin beskrivning av min blogg! Blev så glad att du tycker att den har bra tips och är dessutom underhållande att läsa! Gjorde min dag:)

#8 Sandra

Kul att vara med i ett band!

Svar: verkligen! bästa umgängesformen. som att liksom bli barn och leka på nytt, liksom GÖRA något istället för att bara typ äta eller dricka.
polichinelle

#9 ISA

Tack tack tack för bra bloggtips! får aldrig nog av inspirerande folk!

Svar: men exakt! älskar bloggar, älskar internet!
polichinelle

#10 Maja

Åh nej, hade jag tittat in här tidigare och vetat om detta hade jag kommit förbi och röstat på er! :-) Hur gick det?

Svar: typiskt! men tack för omtanken :) det gick helt okej! lägger upp klipp så fort det finns tillgängligt :)
polichinelle

#11 lisa

åh jonna jintons blogg är bäst! :) läser den jag med. ska kolla in ellens blogg också.

Kommentera här
Upp