sommarsallad med cous-cous, ugnsrostade tomater och sparris.

IMG_4406 copy
Idag blir det matlagning här inne, och jag tänkte att vi skulle slunga ihop en sallad som är både lite varm och lite kall. Jag baserade min på cous-cous (the food so good they namned it twice, ni vet) och massa olika grönsaker som jag tillredde på diverse vis.
 
IMG_4415 copyTomaterna halverade jag och la i en form tillsammans med salt, peppar, persilja och riven ost. In i ugnen tills osten smält bara och tomaterna blivit lite rostade.
  
IMG_4425 copyChampinjonerna stekte jag ur all vätska och hävde sedan i en burk sparris tillsammans med pressad vitlök och körde runt. Det fick steka rätt så länge, 20 minuter nånting.
 
IMG_4420 copyUnder tiden blandade jag ihop en enkel sås. Hade först tänkt att involvera bönorna i såsen, men det slutade med att de fick vara någorlunda naturella i salladen istället.
  
IMG_4426 copy
Sådär. Nu är allt varmt färdigt,
  
IMG_4431 copy... och det är bara att blanda ihop allt. Ruccola i botten på ca världens största bunke.
  
IMG_4435 copyOch tomtaterna på topp med lite ringlad balsamico över hela skapelsen.
  
IMG_4447 copyKlara färdiga gå! 
Äta | |

#1 Malin Hyving

*emoji med hjärtögon* Efter att ha bott med en lchfare i flera månader hade jag glömt bort att couscous ens fanns... Tack för påminnelsen och ett frestande recept!!

Svar: samma här, trots inget lchf. kanske föråt mig på cous-cous under studentåren. men det är ju onekligen sjukt smidigt!
polichinelle

#2 Em

Men gott!!!! asalänge sedan jag åt burksparris, underskattat jö!!!


Svar: samma här! lite väl slajmigt, men helt ok gott ändå!
polichinelle

#3 Anonym

sjukt fina bilder! har du nytt objektiv?

Svar: tack! nej, det har jag faktiskt inte utan det är nog snarare ljuset i lägenheten här som är så bra.
polichinelle

#4 nadja

food so NICE they named it twice. annars rimmar det ju ej!!!!!!

Svar: haha okejrå! allt som rimmar är sant!!!!
polichinelle

#5 Wilda

åh så gott det ser ut. måste göra detta! mums!

Svar: gör't! superlätt!
polichinelle

Kommentera här
Upp