summer song.

TJABBA. Idag tänkte visa lite hur det lät och såg ut när vi var med i Smålandsfinalen förra lördagen. Varje band hade ynka 12 minuter på scen så vi pressade ihop låtarna och hann med tre till antalet. De första två har ni redan hört (eller åtminstone har jag visat upp dem här) jag tänkte göra mest reklam för den tredje och sista låten: Summer Song. Den är ganska enkel, men nästan meditativ i sin melodi och stämmorna gör det där lilla extra. Hoppas ni gillar'n! Spola fram klippet till 01:22:00 så börjar den! :D
 
 
ps. Vill ni se alla tre låtarna och njuta av fyrstämighet och annat gutt så klicka här så kommer ni direkt till början av vårt set. puss!
Musik
2 kommentarer
border

i'm no hero. i put my bra on one boob at a time like everyone else.

Den här helgen har jag varit gräsänka. Med Björn på västkusten har det varit rätt najs att bre ut sig i 120-sängen, äta upp hela lantchipspåsen utan att behöva dela med sig plus kunna ha både datorn/sköna stolen/iphonen/cykeln (dvs saker som vi bara äger en av i detta förhållande....................) själv. Men såklart lite saknigt också. Vem skulle nu knäppa av outfitbilderna på balkongen liksom? :P 
 
Så denna helgens kläder har istället förevigats i det klassiska formatet golvoutfits! 
 
IMG_1634 copyI fredags hade jag födelsedagspresentklänning från Beyond Retro med skön kofta och sköna skor.
 
IMG_1631 copyI lördags blålila höga jeans med fem kronors-skärp, svart upptill och klackar nedtill. Vi hade ju spelning och eftersom alla andra i bandet är ca 1,80 så känns det som ett måste för den tini tiny 161 cm långa basisten att komma upp på de andras nivå.
 
IMG_1628 copyPå söndagen jobbade jag hela dagen, men de få timmar jag inte hade kockrock och förkläde såg jag ut såhär. Second hand-collagetröja med ärvegodskjol och Palladiumdojor.
 
 
Rubrikreferens från Tina Belcher från serien Bob's Burger jag precis börjat titta på.
Ytligheter - kläder
7 kommentarer
border

smålandsfinalsgig & musikkollektivet.

IMG_0568 copy
I lördags gick jag upp relativt tidigt (för att vara lördag alltså). Åt rejält med frukost (chiapudding, macka, kokt ägg, te) och satte basen på ryggen och begav mig för genrep. Glömde dock mascarastäda ögonlocken.
 
IMG_0569 copySedan lastade vi grejerna och åkte till ett överfullt Palladium. Det var nämligen dags för Smålandsfinal i Livekarusellen och vi hade gått vidare för att spela om en plats i riksfinalen.
 
IMG_0570 copyAlma var pepp!
 
IMG_0572 copyLinnéa och jag.
 
IMG_0571 copy
Och Mackan då förstås.
 
IMG_0573 copy
Vi drack kaffe och åt melon och väntade på att det skulle bli vår tur upp på scen.
 
IMG_0575 copyDet blev det ju också till slut, men det har jag inga bilder på (det finns dock en video, om ni skulle vilja se?). Här är ett band som spelade lite efter oss, Tambu.
 
IMG_4778Vi gick och åt bakade potatis medan vi väntade på resultatet. 
 
IMG_4781Efter nån timme var alla röster ihopräknade och artisterna kallades upp på scen. Där delade juryn ut sina poäng på klassiskt melodifestivalenmanér, dvs varje jurymedlem hade mellan 4 och 12 poäng att dela. Vi fick två 12:or, två 4:or och en 10:a plus kom trea hos publikrösterna.
 
IMG_4794Vilket ledde till en andraplats, yey! :D
 
IMG_1605 copySedan åkte jag hem och åt en liten portion spagetti med bladspenat, fejkon och fetaost. 
 
IMG_1609 copyTimmen senare cyklade jag den minikorta biten hem till Nina och Doris.
 
IMG_1608 copy
Fannie var också där och mycket lycklig.
 
IMG_1610 copyDoris var dock desto deppigare när vi var tvungen att säga hejdå till hennes ledsna nylle för vidare strapatser.
 
IMG_1615 copyNämligen möta upp Natsumi och Eri ute på lokal. Det var dj-premiär för Musikkollektivet på Izakaya och vi skulle såklart dit och supporta syster-restaurangen.
 
IMG_1617 copyFolk delade på rispapperrullar och stämningen var på topp.
 
IMG_1620 copyJag beställde in edamamebönor med flingsalt och en Fucking hell.
 
IMG_1623 copyLite kött.
 
IMG_1625 copyGib kom förbi också, vi bar dit fler stolar och så var nästan hela Moshigänget samlat runt bordet.
 
IMG_1621 copyVid midnatt sa jag dock hejdå pga 1) lite jättetrött 2) söndagsjobb så cyklade hem, ringde godnattsamtal till raring som befann sig i Göteborg och somnade och drömde nästan ingenting för ovanlighetens skull.
Allt det där som kallas livet, Musik
5 kommentarer
border
Upp