(drygt) ett foto i timmen: englandsfredag!

9.30 Godmorgon i detta täckhimmelrike! Kingsizetäcken alltså, to die for.
 
10.30 Frukost och påklädning! 
 
11.30 Iväg! Har inte hunnit berätta det än (ligger lite efter med bilderna i bloggen) men vi har haft finbesök över ons-sön, rarings lillasyster med pojkvän har hälsat på! Himla trevligt.
 
12.30 Efter en stadstorsdag bestämde vi oss för att hitta på något helt annat under fredagen och tog såklart ut dem till våra favoritvyer i Hayfield.
 
Extrabild bara för att det är så knäppt att tänka ja men marken lutar ju så då får ju taket också göra det. Grannarna håller tummarna för minimal nederbörd, kan tänkas.
 
13.30 Vi tog en ny väg och förundrades av det mäktiga Peak District med helt enorma grönområden och stenmurar. Vykärlek.
 
Ögonnjutargänget.
 
14.30 Efter uppåt uppåt uppåt på smala små stigar kom det till slut en vänstersväng och vi promenerade tillbaka till byn.
 
15.30 Stannade till för fika också innan vi åkte hem.
 
Tredje gången gillt Betsy!
 
16.30 Benvileri/internet-avbetande.
 
17.30 Jag var lite piggare än raring så hann med att lackera naglarna i kulören Candy Apple också innan han vaknade till.
 
18.30 Då var det dags för middag! En lat sådan.
 
19.30 Färdigt! Bra mat för en pund/paketet plus fetaostsallad.
 
20.30 Kaffe på maten. Har snart arbetat oss igenom andra burken Nescafé så börjar nästan känna att det är såhär kaffe smakar. Kommer vara en dröm att starta MockaMastern hemma igen *produktplacerarbloggen*
 
21.30 Häng, prat, vin, öl. Visst är raring och Anna sjukt lika?
 
22.30 Testar en gingerbeer, för det är ju nästan ett måste här. Vi delar allihop på en flaska och betyget blir ett ljummet nja. Har ni testat? Vad tycks?
 
23.30 Resterande afton spelar vi Hjärter (ni vet det där kortspelet som fanns på pc) och äter honungsnötter. Och så kunde jag inte andas på typ tio minuter pga panikskrattanfall. Vi pratade om vad våra namn betydde, försöker förklara vad en häll är (Hellström) och Ronan säger helt lugnt att hans förnamn betyder... little seal. Haha, skrattar IGEN nu. Ett favoritdjur, ett favoritord och så komiken att ett namn som inte ens låter LIKT säl är den liknelsen. Och så just "liten" också. Fick ur mig några "sorry sorry Ronan" och "ge mig styrka" medan ögonen rann av glädje, annars var magen mest som efter en hel kväll med situps ★
Ett foto i timmen
19 kommentarer
border

dominopizza, barnskådisar & angel olsen.

I tisdags bestämde vi oss för att vara lata och utnyttja Domino's Two for Tuesday-erbjudade.
 
Så tjugo minuter efter vår beställning levererades dessa till dörren. GOTT ju.
 
Jag tog en vegspecial och bytte ut den klassiska tomatsåsen mot en med soltorkade tomater och vitlök.
 
Överraskningsdip i en kantbehållare!
 
Pga askallt i köket tog vi med oss pizzan upp till sängen och dokumentären Liten och berömd, ett K-special om barnskådespelare vi älskade och vad som hände sedan.
 
Jag drack den här lilla söta till.
 
Därefter ett litet utseendepiff i takt med ett sakta smattrande regn.
 
Och så lite sexsträngat.
 
Innan vi åkte in till Manchester och klubben Gorilla där det vankades ett knippe spelningar denna tisdagsafton. Det här är verkligen en stor anledning till varför jag längtar till en större stad: att liksom strunta i att tisdagar inte är lördagar och ändå kunna gå till ett fullsmockat spelställe.
 
Själva huvudakten spelade såklart sist, vilken var Angel Olsen! Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg när jag hittat hennes musik och önskade mig ett band i liknande skrammelstil. Så himla skoj sammanträffade att hon spelade i Manchester när vi också är här! Det var väl dock inte den bästa spelning jag varit på, saknade det där lilla extra liksom. Visserligen stor respekt för hennes artisteri när hon avfärdade en kille (såklart) som skrek rakt ut (såklart) att hon skulle spela Unfucktheworld (en av hitarna) för att han skulle hinna till bussen (såklart). Hon bah ah fast vi ska till Newcastle i bil efter den här spelningen så än sen unfucktheworld anyway och sket i att spela den. Synd dock för alla andra 299 som inte fick höra den pga den här snoppbäraren som skulle vråla rakt ut. 
Allt det där som kallas livet, Musik
4 kommentarer
border

tre gulliga saker jag gillar just nu.

Ett) Farfarströjor.
 
Älskar liksom knappar?! Mitt finaste, gärna i kombination med krage (piké alltså, det är mitt allra bästa)
 
Två) Detta tunnaste nyköpt.
 
Diskret och gölli.
  
Tre) Mitt enpundsläppbalsam som smakar exakt som Oboy mot läpparna. 
Allt det där som kallas livet
9 kommentarer
border
Upp