onsdag till söndag minus fredag.

Under onsdagskvällen fick vi som sagt efterlängtat finbesök från Sverige! Tog en promenad runt närområdet och bjöd på deli-middag.
 
Vi startade upp torsdagen med besök på Imperial War Museum North med efterföljande burgare på Gorilla. Köttvarianten var tydligen prisbelönad, min med halloumi & aubergin var sjukt stark men god.
 
Provade lite grejer på Annas älskade Urban O, men köpte inget.
 
Fredagen har ni ju redan fått följa med på så vi hoppar direkt till lördagen! Anna och Christoffer hade skaffat biljetter till Man.United-Westham, och klockan nio på lördagsmorgonen knackade Ronan på vår dörr och sa att han lyckats skaffa biljetter till oss också!
 
Yey!
 
Taggade såklart!
 
Raring och jag hittade till våra platser på Alex Ferguson Stand, och hade sötaste fanet framför oss.
 
Så jäkla mäktigt ändå, vi och drygt 75.000 till bara sådär en lördagseftermiddag?!
 
Två helt olika halvlekar, ett rött kort, brittiska svordomar, ännu en ost-/lökpasty senare samt fyra övertidsminuter och seger 2-1 till M-U.
 
En glad och en gulli.
 
Efter matchen skulle vi ta oss till Trafford Center (pga Forever 21 låg där) och hamnade verkligen i världens trängsta köer. Bussresan dit tog över en och en halv timme. Hade vi vetat hur nära det var hade vi lätt hoppat av och gått; samma sträcka tillbaka, när köerna hade lättat, tog nämligen tio minuter (!!!). Provade iallafall lite kläder och var tvungen att föreviga eftersom jag kände mig smått OCD:ig med nyanserna.
 
Under söndagen, visitens sista dag, lyfte inte planet förrän kvällningen så vi hann med både en sovmorgon, en långfrukost och stros i tjugogradiga Stockport innan hejdå:et.
 
Utsikt.
 
Och så avslutade vi med fika. Jag kan inte äta bakverk eller sockriga saker innan lunch så körde på tonfisksmörgåsar till kaffet istället. Himla enhetlig fikfärgskala.
 
Ett par timmar senare vinkade vi hejdå till taxin och tackade för besöket och dessa dagar. 
Allt det där som kallas livet | |

#1 Emelie

Alltså vill till England NU!

#2 Tokyoyo

Är inget fotbollsfan, men att se live (speciellt på en så stor arena) är alltid kul! Fina ni är med matchande mössor. Och mysigt med besök. Ang. fika-färgerna, är inte det mesta fikat typ beige/brunt? Om man inte tar en tjusig rosa macaron eller nåt.... ^__^)

Svar: haha jo, men det brukar ju ofta vara någon som tar svart kaffe, eller något med strössel/marsipan eller något annat färgglatt. kanske var tydligare live, vet inte, tyckte det såg väldigt enhetligt ut!
polichinelle

#3 Nastasja

Är dödsavis på att ni sett United spela. Det är med på min bucketlist pga alltid hejat på dem. OCH så vann de!!!

#4 Maria

Åh vad mysigt ni ser ut att ha det! Och haha, roligt med färgerna på kläderna. :)

#5 daniella

Härliga bilder, jag skulle vilja åka till England men var i landet vet jag inte :)

Svar: finns många awesoma och vackra ställen, plocka något ur högen och kom hit vettja!
polichinelle

#6 Mikaela

Jag vill också gå på match!!! Fast i Liverpool då, pga min kära pojkvän är ett fan av dom (och numera jag med!) Gud vad kul att ni fick biljetter!

Svar: ja verkligen! eller ja, fick och fick... 90 pund för två. men det var det värt! :)
polichinelle

#7 Linii

Åh, så härligt det ser ut! :)

#8 ISA

haha mini-rooney var ju för göllig! Och den där fikan hade en ju kunnat döda för. Och du är fin! (fick jag med allt jag ville säga)

#9 Ulrika

Halloumi! Aubergine! Ja!

#10 Jasmin

älskar england. fruktansvärt vackra bilder!

#11 Julia Müller-Sandvik

såååå mycket fantastiskt! :) :) Men vad är harissa?

Svar: det är någon afrikansk kryddsås med chili och vitlök om jag förstod cafébiträdet rätt!
polichinelle

#12 Nora Cederin

Är så sugen på att åka till England(varit cirka hela livet). Vilken är din favoritstad? Så fantastiska bilder!! Hoppas ni njuter fullt ut. Kram

Svar: tycker verkligen du ska försöka ta dig hit! kostar inte många hundralappar med ryan eller norweigan, särskilt inte om du bara är här en weekend (aka bara reser med handbagage) alltså jag gillar verkligen alla städer vi varit i, men än sålänge är leeds en otippad favorit faktiskt. den är ju rätt mycket mindre än london och manchester, så lite lättare att få ett grepp om liksom. men london känns ju verkligen om ett svensknäste som en "måste" varit i. typ.
polichinelle

#13 Karin

Åh Manchester! Bodde där en sommar när jag var 17 för att slipa på engelskan, och har så himla mycket fina minnen därifrån, har helt ärligt inga dåliga minnen förutom att bussen dit jag bodde slutade gå kl 21 och det tog 20 min att gå ifrån närmaste hållplatsen. + var enda tjejen i gänget pga alla andra hade åkt dit för fotbollens skull.
Får så många flashbacks av dina bilder, tack :)

Kommentera här
Upp