foam rollers-tips.

Gång två med de rosa skumrullarna kom jag på att jag ju faktiskt kan dra nytta av litteratur jag köpt in för ett par månader sedan.
 
Slog upp kapitlet "lockar" och ögnade igenom dessa papiljottsidor (med fina Karoline som modell).
 
Lärde mig att jag skulle skaffa en mig en mjuk borste för utkamning, så det gjorde jag *foglig*
 
Innan jag hade i rullarna sprayade jag läggningsvätska i håret och blötte det något.
 
Sektionerna är fortfarande dock inte min starkaste sida, tror det är tålamodet som sviker lite. Kanske även synen. Har ni några tips? Denna omgång sov jag inte med, utan nöjde mig med att traska runt såhär (med en sjal ovanpå) ett bra gäng timmar, tills spolarna var alldeles alldeles torra.
 
Då släppte jag ut dem.
 
Borstade igenom håret rakt ned med nylonborsten.
 
Borstade därefter små sektioner flera flera gånger med en borste med plastpiggar. Ska försöka hitta med rundade piggborste, det var en sådan som var att föredra läste jag.
 
Sådär ja!
 
Blev väl ändå ganska bra? Fortfarande är ju lockarna väldigt mjuka och det är inte 100% såhär som jag vill ha det, men det är på god väg. Jag exprimenterar snart vidare!
Tips, Ytligheter - hår | |

#1 Mammin

Fining!

#2 Maria Ekblad

Åh det blev ju jättefint :)

#3 Matilda

Jättejättefint!

#4 Emelie

Wow, jag tyckte det blev jättefint!.. Men om du tror att du kan bättre.. Upp till bevis!

Svar: haha, åh, lyser alltid upp av dina kommentarer - så roliga! DU SKA ALLT FÅ C!!!
polichinelle

#5 Ida

Superfint! Tycker själv det är så himla knepigt att locka och greja med sitt eget hår (en ser ju inte där bak och armarna vill liksom inte räcka till), men gissar att det är en sån där övning ger färdighet-sak.

#6 ♥ TILDA ♥

åh vilka fina lockar! Det blev jättefint på dig :D

#7 Julia Müller-Sandvik

ÅÅÅH FIIINT!!

#8 Amanda

Wow vad fint! Var har du köpt dina foamrollers? Har förmodligen missat om du redan skrivit det *ouppdaterad*. Vet dock inte om mitt hår är i kortaste laget nu. Lär inte bli kvar så mycket på skallen efter att ha rullat opp det! Nåväl. Vore ju kul att testa. Pussen!

Svar: finns i sverige, men är rätt dyrt på webshopar här. jag köpte tre pack för 10 kr/styck inklusive frakt från ebay, lite bättre prova på-pris ;D
polichinelle

Kommentera här
Upp