ljusblått, orange och svart.

Det är ju inte klokt vad vissa bilder blir fula denna årstid alltså. Men men vill en föreviga outfiten får en lida pin. Såhär klädde jag mig förra lördagen!
 
Och såhär såg det ut på the kröpp.
 
Tröja från h&m och kjol från Primark. Dosorna är Exclusive matsumoto 3, lagom mycket slitna. Älskar dem.
 
För övrigt, mitt bästa strumpbyxetips! Detta lärde Isabel mig på campustiden: klipp ett litet jack i båda sidorna på strumpbyxorna (bara i resåren/linningen, inte ned till själva byxan) så kan du andas lite lättare. Bra va? 
Ytligheter - kläder | |

#1 Daniella Chanelle

superbra!!

#2 Mirano

Snygg outfit, och awesome tips (TACK)! :D

#3 chrissy

TIPSET! får alltid typ direkt MAGONT av att ha strumpbyxor på mig en hel dag. har aldrig tänkt på att klippa upp dem. ska sätta igång med detta på direkten! ps kjolen är som en dröm. ps 2 du med.

#4 Anna María

Kjolen är bara såååååååå fin!! Sjukt bra tips, tack!

#5 Simone - student i England

Åh, det tipset måste jag prova!! Kan tänka mig att det även tar bort känslan av stoppad korv?

#6 Maria

Så fint! Brunt och blått är ju världens bästa kombo. Mitt problem är snarare att alla strumpbyxor hasar ner HELA TIDEN. Blir galen. Kommer få börja med hängslen eller nåt.

#7 Emelie - Lever drömmen i Paris!

alltså gush, så snygg du är! Älskar simpliciteten i din spralliga, barnfärgade kjol och det vuxet svarta. Och så lite ungdomligt tuffa skor ;)

#8 Ellen

Jag pallar inte! Hihihi mvh göteborg

Nä men på riktigt: Fina du! Perfekta kjolen med! Alltså försökte hitta den du tipsade om för ett tag sen på H&M, hittade inte :( Är det den med en grov metalldragkedja som syns? Tycker det är svinsvårt att hitta kjol! vill liksom ha en som är snäppet "finare" än bara jersytyg men inget fancypancy som snart känns så 2014 och så ska den vara lagom lång (kort alltså). Gah!
Smart med strumpbyxorna, ska börja göra!
Puss och kram!

Svar: tack! hmm... nej, ingen kedja utan bara halvcirkelkjol liksom. de kostar 99 kronor. syns rätt bra på bilden överst här: http://polichinelle.se/2013/december/kara-zor-el.html puss och kram tillbaka!
polichinelle

#9 Vicky

åh kjolen är PERF.

#10 Frida

Men jädrar vad tjusig du är!
Kjol + svart långärmad förresten, en ekvation som alltid går ut <3

Svar: åh tack! håller med dig, svart är ju så kombinationsvänligt så den här tröjan kan agera till alla kjolar jag har i garderoben skulle jag banne mig tro!
polichinelle

#11 JENNYH - Mammablogg

Supersöt kjol! =)

Kommentera här
Upp