i live in an apartment on the ninety-ninth floor of my block, and i sit at home looking out the window imagining the world has stopped.

Såhär såg jag ut i söndags då jag gjorde lite olika saker. T.ex. lämnade in en jacka för dragkedjebyte, fick mens och köpte en julklapp för fyrtio kronor. Här är lite annat som hände under den gångna helgen:
 
Tog finally tag i garderoben och rensade ut alla tunna klänningar, shorts och annat sommarrelaterat.
 
När jag ändå var igång så städade jag alla lådor också.
 
Såhär fint färgkoordinerade jag kjollådan! Perfekt, ända tills jag kom på... jaha, de svarta kjolarna då? Fick köra en nödlösning med alla de svarta kjolarna samlade där shortsen var förut. 
 
Raring har suttit uppe och kollat hockey på nätterna (NHL sänds ju live amerikansk tid) så våra mattider har inte riktigt alltid tajmat. Jag tog mig en liten lunch lagom tid för mig.
  
På fredagskvällen stod raring för maten. Det blev gräddig soppa med mixade grönsaker och egg in a basket.
 
På söndagskvällen var jag köksansvarig. Då blev det vitlöksrostad brysselkål med citron.
 
Tillsammans med svamprisotto & fetaost.
 
Riktigt gott! Brysselkålen gör du enkelt i ugnen, bara ta bort översta bladet på kålhuvudet och lägg i en oljad form. Salta och peppra rikligt, ringla över lite honung och skvätt över citron plus två pressade vitlöksklyftor. Blanda runt. Ha inne i ugnen i ca tjugo minuter totalt (200°), skaka runt huvudena ibland så alla blir rejält inoljade. Ät! Njut! Av livet! Skoja!
 
Däremot går det ju finfint att njuta av rubrikreferensen, vilken är hämtade från Rolling Stones - Get Off Of My Cloud  ♬
Ytligheter - kläder, Äta | |

#1 Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM

'lämnade in en jacka för dragkedjebyte, FICK MENS och köpte en julklapp för fyrtio kronor.'

normalisering av mens <3

Svar: 2014 - mensåret!! :D
polichinelle

#2 viktoria

så himla fina kläder, inte min stil ett dug gmen gillar det verkligen! särskilt najs med glasögonen till. plus att vitlöksrostad brysselkål låter exakt det som jag var sugen på utan att veta om det. hehe. frs, börjar nog följa din blogg nu! så du vet liksom =)

#3 Pyret.

Alltså ughh du är så fin, och kjolen är ju to die for.

Svar: åh tack snälla! <3 fick kjolen av min lillasyster så vet inte riktigt varifrån den är, men fin ären!
polichinelle

#4 Alexandranana

Bästa brysselkålsreceptet, ska genast anamma! Fick lite, lite prestationsångest av din garderobsstädning; sortera ut säsongsbetonade plagg liksom!! Min är så mycket kaos att jag betvivlar att det går att ordna upp. Det händer att jag skäller på min byrå och ibland kastar jag förbannelser på plagg som jag är SÄKER på har försvunnit bara för att jävlas.

Svar: haha, story of my life att inte förstå vart saker tar vägen!! men nej nej ha inte prestationsångest! min säsongsrensning är liksom ett nödvändigt ont då jag är sambo på 29 kvm i en gammal lägenhet utan något förvaringstänk i sitt utförande. får liksom inte plats själv annars. haha.
polichinelle

#5 ida

men alltså shit vilken kjol! var är den ifrån?

#6 ida

men alltså shit vilken kjol! var är den ifrån?

Svar: tack! jag tog den när jag hade första tjing på lillsyrrans garderobsutrensning så vet tyvärr inte :(
polichinelle

#7 tokyoyo.se

Åh smarr! Och gudars så många kjolar! Måste få lite bättre ordning på min garderob, använder typ jämt bara samma.. och köpa fler kjolar! Hihi

#8 Ellen Lindberg

Brysselkålen måste jag verkligen prova, både såg och lät ofantligt gott!

Svar: superlätt, billigt, supergott! = KÖR! :D
polichinelle

Kommentera här
Upp