kryptiska axlar.

Idag är det söndag, gudars vad veckorna går fort ändå. En eftermiddag nyligen startade jag igång pianot och dammade av en gammal låt jag skrev för några år sedan. Den heter Shoulders, och är sannerligen något helt annat än vad jag vanligtvis skriver (eller ja, skrev) på piano. Långt ifrån tvåtaktspop med andra ord. Om ni vill får ni gärna lyssna, förlåt på förhand för totalt kasst pianoljud. Någon gång ska jag bo större och ha ett akustiskt piano som klingar vackrare än... typ detta.
 

Mängdmånga pussar! :-*

Mina filmklipp, Musik
7 kommentarer
border

orapporterat.

Hej och tack för alla peppande ord i förra inlägget! ♥ Jag tror nog att nya insikter lättare kommer till på en ny plats och hoppas verkligen på att detta händer för oss i Manchester. Vem vet, kanske älskar vi England såpass mycket så vi slipper stadsambivalensen i Sverige. Vi får c! 
 
Nu, däremot, är det dags att kika igenom lite blandade händelser, sådant där som blir över liksom. Allt en gör kan ju inte bli ett blogginlägg givetvis, men *allt* måste ju såklart *förevigas* Hehe. Här kommer en samling händelser på sistone:
 
 Har hängt lite i provrum. Dessa bilder är från Malmötrippen när vi hängde en stund på Emporia. Synd att det var för stort annars var det ju himla tjusigt. Kom från Skandinaviens största shoppingcenter med: ett tandborstfodral. Som inte ens var till mig själv.
 
Mer provrum. Randkavalkad och second hand på 60%. Blev dock inga köp, har lovat mig själv att chilla med sånt innan Manchester (så borde väl egentligen inte ens gå in i butiker).
 
 En dag var vi i Påskallavik.
 
Gick på Röda ateljen.
 
Och RIP:ade gammal elektronik.
 
 Jag fick besök av lil'sis', blev som vanligt en seriös eftermiddag. Om ni är skarpsynta ser ni förresten att det fattas en liten bit på min ena tand. Det beror på att min storasyster kom och skrämde mig när jag satt och kollade på teve i sängen med hakan lutad mot uppdragna knän för typ femton år sedan. Den röda pricken jag har på sidan av näsan är så himla irriterande; alla tror att jag har försökt klämma nånting men det är ett brustet blodkärl (tror jag) och det har varit där i över ett år nu. Suck.
 
 Astrid och Aporna har ju som sagt öppnat i Växjö så tog mig en vända dit och kom hem med pålägg som fick min pappa att genastslå en undrande pling till mig efter jag mms:at ett foto på kvällsmaten. 
 
 Har ätit min favoritglasnudelsallad igen (asiatisk marinerad) med sojabönor och blandat kebabsås. Dock ej till samma måltid. Är ej bäng.
 
 Begett mig ut på en schizofren springtur. Ni vet det här citatet den dagen jag ser en leende joggare... gud så många som borde börjat fundera på att börja jogga pga att jag lyssnade på Jesper Rönndahls sommarprat. Älskar honom.
 
 Gullig grej: fika 7 sorters kakor med farmor och bläddra kartböcker.
 
 En dag fixade jag håret i vad som kändes som en evighet, och precis när jag tänkte gå ut så började det spöregna. Känslan på det  Fast tack vare regnjacka med luva överlevde lockarna ganska bra →
 
 Annars då? Ptja, har sett ut bland annat såhär. Det här linnet går för övrigt under namnet duken.
 
Och såhär.
 
Helt nyktert vinglig.
 
Det var det, typ. Nu är vi ganska så i fas igen! 
Allt det där som kallas livet
10 kommentarer
border

växjö, i love you but you're bringing me down.

Vi har bott här i över sju år nu. Sju år i den medelstora staden mitt i Smålands inland utan minsta tillstymmelse till min nostalgiska barndomslukt havsbris. Det regnar ganska ofta men jag har trivts ändå. Det är inte det att jag har vant mig (jag glömmer allt som oftast paraplyet ändå) men vad spelar molntårar för roll gentemot fem suveräna år. Fem studentår med mängder av vänner och bekanta utspridda på ett avstånd på några hundra meter, kalasupptåg varje helg och med en examen runt hörnet. Här träffade jag mitt livs kärlek och fantastiska vänner jag ämnar att ha kvar helst alltid. Jag har spelat i band, ätit orimliga mängder krossade tomater, åkt på studieresa till Senegal och dessutom utbildat mig kors i taket till något som jag faktiskt arbetat med ett helt år.
 
Nu är examen tagen sedan ett par år och om bara någon vecka flyttar min sista nära vän härifrån. Den nästsista flyttade innan sommaren, resterande flydde Växjö för någon av Sveriges tre största städer nästan direkt efter deras examen. En efter en. Och kvar är vi.
 
Utan det sociala fallerar livet men vi vet inte vart vi ska ta vägen än. Vilken stad lockar mest? Det är ibland lite svårt när två som är uppväxta i varsin del av landet blir kära och ska ta ett gemensamt framtidsbeslut. Jobb väger ju också in såklart, och möjlighet till boende. Vi vet inte, så vi skjuter upp beslutet lite till, och ber om tjänstledighet.
 
 
Och om mindre än två veckor sätter vi oss på flyget till Manchester utan hembiljett. Det är inte så drastiskt som det låter; vi ska bo hos en bekants kompis (hintade lite om det här) och vi har tänkt att vara borta ungefär en månad. Men förhoppningsvis blir vi lite klokare denna månad. Vad vill vi? Vart vill vi? WHO AM I? Fast inte så drastiskt kanske. Eller jo tametusan, kanske ändå.
 
Hoppas ni följer med mig och kameran till England. Och såklart, tipsa jättegärna om upplevelser, restauranger, klubbar och sånt om ni känner till Manchester. PUSS <3333
 
Om mig
27 kommentarer
border
Upp