the truth is a beautiful and terrible thing, and should therefore be treated with caution.

Måndag med dödstrött huvud inkluderat upptvingad donut, vita strumpbyxben och vegetarisk "snarlik gulasch"-soppa till middag.
 
Tisdag med whiteboardfrieri på högstadiets elevens val & South park-fika. Fa Min är givetvis punchrullen (finns nog inget bättre kaffetillbehör än den gröna dammsugaren) och när den var nere i magen avslutades kvällen med en runda runt Norrtullområdet med fröken Eke.
 
Onsdag med bakning, lönfirarsushi med wakamealgssallad och "du är så söt i glasögon, du ser ut som Harry Potter" från elev i sexan. 
 
Tre rätt bra inledande veckodagar.
Ytligheter - kläder, Äta | |

#1 Maddis

"du är så söt i glasögon, du ser ut som Harry Potter"
Alltså... <3

#2 Ronette

Åh soppan såg så väldigt god ut! Vill du dela med dig av recept? :)

Svar: givet! börja med att smälta smör i en kastrull och häll på curry och spiskummin så det får gojsa ihop sig och få mer smak. stek sedan gul lök, vitlök och potatisbitar i kryddsmöret. fräs paprikaskivor, morotsslantar och vegfärs tills det fått färg. häll på krossade tomater, lite rödvin/rödvinsvinäger, vatten, grönsaksbuljon, tomatpuré, sambal olek och andra goda kryddor och låt koka tills grönsakerna och potatisen är mjuka. klart! servera med crème fraîche och persilja :)
polichinelle

#3 Pyret.

Alltså åh du är så fin.

#4 LORISSA LOVEBOMB

Så himla underbart det är att läsa och se, i vanlig ordning. Jag är också lärare och fick världens finaste dekoration på whiteboarden i torsdags också ^^

#5 Kajsa

Håller med eleven, du är verkligen söt i glasögon!

Svar: tack gull!
polichinelle

#6 Tokyo-Loe

Åh, smarr det ser ut! Grymt snygg i glasögon också, älska HP!

Kommentera här
Upp