tre klänningar.

Har gått och samlat på mig lite nya klänningar som jag tänkte slå samman och visa i samma inlägg. Obs är ingen *shopaholic* utan dessa har hängt alldeles för länge i sommarväntan i garderoben utan att få visa sig så nu är det dags. Dock på galge istället för kropp men så får det lite bli när det bara börjar regna hela himla tiden.
 
Först den här gula skapelsen med brunt skärp och hemligt fin hålighet i ryggen. Från Club L.
 
Återupptar eventuellt min gamla kärlek till svartvitrandiga med den här, vi får se. Egentligen med ett tillhörande rosa sidenband som skärp men nån måtta på peppen får det kanske vara? Från Kling.
 
Pga lathet har jag ännu inte provat den här drömmen, men hoppas innerligt att den passar. Krage OCH plisserat liksom. Åh. Från Rare Fashion.
 
Någon favvo? Man får välja Morrissey och gänget om man hellre vill.
Ytligheter - kläder
9 kommentarer
border

vykort från barcelona, del 2.

Torsdagen i Barcelona startade med en långpromenad. Ner till havet och bara följa kuststräckan mot Port Forum, där vi skulle på Primavera Sound Festival.
 
Päronpaus på stranden.
 
 Och vidare.
 
Och så fick vi äntligen våra torsdagsband på armen, sprang in på området, kollade all merch och åt veganskoraganska himmelska burgare i asfaltsväntan på mer musikaliska händelser.
 
Och började ladda inför aftonens toner, tillsammans med ungefär 100.000 andra. Här, ett axplock av dem på bästa Rayban-scenen. 
 
Och allt eftersom kvällen gick lyssnade vi på bland annat Tame Impala och Deerhunter. Bäst enligt mig var Dinosaur Jr, som helt random avslutade spelningen med att ta in sångarens bror på en hc-cover! Knäppt och nostalgiskt skitbra helt enkelt. 
Resor
4 kommentarer
border

vykort från barcelona, del 1.

I tisdags lyfte planet mot nordöstra Spanien, och framåt sena eftermiddagen checkade vi in på hotellet till den här utsikten utanför fönstret. Känslan man får, liksom.
 
Pga största stöldrisken i Europa adderat med axelvärme skippade jag systemkameran på resan, så vi fokuserar på lite iPhoneminnen istället. Första kvällen gick vi och åt den antagligen sämsta paella som nånsin serverats i Spaniens historia. Halvtimmesöverkokta frystgrönsaker med osalt ris för dryga hundralappen. Kul.
 
Andra dagen gick vi på promenad genom parken med Sagrada Família som mål. 
 
Fast med kilometerlång kö, så vi nöjde oss med pampig beundring från utsidan. Istället. gungning & vinylbläddring.
 
Vi hittade till en knäpp klänningsaffär.
 
Och jag provade en spexig variant, som dock fick stanna på galgen. Min glada klänningsperiod känns, sentimentalt nog, ganska så över.
 
Efter energipåfyllning traskade vi upp mot Olympiastadion, och här är vi runt omkring halvvägs uppe. Utsikten alltså.
 
Kände att det fanns en hel del kvar av staden att se.
 
♫♪♪♫♪♪♫♫ 
 
Hux flux kväll! Vi virrade runt på La Rambla i vad som kändes som timmar innan magen bestämde sig för tapas. Ser ni någon gång friterade kronärtskockshjärtnen på en meny, så ta det. För guds skull.
Resor
4 kommentarer
border
Upp