skärtorsdag.

I torsdags såg jag ut såhär när jag kom hem från jobbet. Vad gör man inte för barnen, etc. 
 
Dock kände jag inte för att gå på after work som påskkärring så fick relativt illa kvickt svira om.
 
De trevliga aftonplaner startade med att jag mötte upp Therese för en kort promenad mot Bella Lanterna.
 
Där vi betställde in varsin rekommenderad avokadopizza med ört- och citrondressing, otroligt god! Åt upp exakt hela förutom kanske en sjättedel.
 
Sedan började det komma suspekta ljud från det här rummet, så då gick vi vidare för ett glas rött på Condeco innan 9,5 timmars arbetsdag började ta ut sin rätt.
 
Dagens: Piké second hand-fynd från Ralph Lauren, kjol Topshop, kameraväska Etsy.
Ytligheter - kläder
8 kommentarer
border

i dream of jeannie cusamano.

God, ledig fredagsförmiddag! Här kommer lite materiell information på den nyinskaffade fronten, närmare bestämt öronprydnader gånger två införskaffade i Elizabeth IIs land.
 
Dels dessa repsnodda ankare.
 
Och så små mustascher. Det kan man aldrig ha för många utav. Båda från River Island.
 
ps. Ett tips: läs det här inlägget ds.

10 kommentarer
border

tisdag.

I tisdags mötte jag upp Therese på Gusto, stans minsta fikaställe, för lite hederlig efter jobbet-fika. Här trängs man med både kaffefinsmakare och övriga dödliga på typ fem bord. Vi slog oss ned och jag testade dagens brygg, Simply black Haugaard. Gott, men ingen superfavorit kanske. Sedan drog jag med mig sällskapet på jeansjacksjakt! Den på bilden memorerade jag som bäst, blir kanske ett köp.
 
Sedan  promenerade jag och och min lilla rosett hem och blev bjudna på fiskgryta innan jag somnade i tid och drömde en helt filmisk dröm om att jag räddade en man som kom uppflytandes ur havet och sedan tog med mig honom på äventyr. Skumt dock att han först hade ett ganska ryskt utseende och sedan blev afrikansk. Pga att det aldrig någonsin är lika roligt och intressant att lyssna på någon som berättar om en skruvad dröm som det är att berätta om den så tänker jag bara berätta att jag verkligen inte ville vakna. Eller okej då, den innehöll allt från barnhemssjukhus till taxihångel. Så, nu tror ni mig va?

4 kommentarer
border
Upp