we're such a cloud me and you.

Såhär såg jag ut i måndags efter 12h på jobbet. Så himla trött, men pepp på veckans alla planer!
 
Igår drack jag kaffe med Åbet och fotograferade honom till hans CV, ikväll ska jag och en kär kamrat boka en weekendresa och i helgen åker jag på västkustäventyr. Mer om det snart, ska bli (lite nervöst men mest) himla fint!
Ytligheter - kläder
8 kommentarer
border

linfrön till frukost & middag.

Sen brunch med äggröra på tre sorters lök & körsbärstomater, turkisk yoghurt med nötmüsli & linfrö, blåbärs-Proviva, små små smörgåsar och rågknäcke med ost.
 
Sen middag med rotfrukter i ugn med fetaost, rödlök, svamp och linfrön med vitlöksyoghurt.
Äta
7 kommentarer
border

find a job, find a plan, find a home, find a dog, settle down, out of town.

I lördags var det lika kallt som en pingvinstjärt ute (min bästa app säger hur kallt det är [-21°] men även hur kallt det känns som det är [-27°], himla smart). Det struntade jag dock i, och invigde min nya håliga tröja.
 
Fick dock kombinera med byxor för att vara totaltäckt nånstans åtminstone. Och sen såklart lager-på-lager och jacka under cykelturerna till kalas och utgång.
 
Tre grejer jag älskar med den här tröjan är följande: färgen, hålen och inte minst den veckade linningen.
 
Öronpynt blev ett par klassiska favoriter: nycklarna. Älskar små små detaljer som bara syns lite snabbt i ögonvrån sådär.
 
Rubrikreferens: The Strokes - One Way Trigger (← tre grejer att göra med denna ny singel: trycka, lyssna, älska falsett-Julian oändligt)
, Ytligheter - kläder
15 kommentarer
border
Upp