and I've walked down life's lonely highways hand in hand with myself.


Efter en veckas feberförkylning bestämmer jag härmed att jag har full yttrandefrihet i vad som är den perfekta sjukmusiken. Sånt där ni vet man kan ha på, superlågt så det inte blir för påträngande, i bakgrunden  så man inte känner sig så ensam. Kan hända att det finns mer som passar in på den beskrivingen men den här knappa timmen är vad som hållit mina öron sällskap på sistone: klick!
 
Och så lite stämningshöjande bilder:
 
Musik
10 kommentarer
border

ta mig till den där festen i stan, där människor är som du och jag.

 
Inte för att jag kräver att ni skall minnas att jag, i mitten på januari, lovade att visa er mina finaste nya fotbeklädnader, utan snarare för att göra mitt eget elefantsminne rättvisa: här är dem! Tada.

9 kommentarer
border

i met your daughter the other day, that was weird, she had rhinoceros shaped earrings in her ears.

Åh har haft en himla fin vecka (med ny klubbstart, Woody Allens Kulregn över Broadway, pyntade väggar, misosoppor och svärfamiljärt besök inklusive hundtassar på sängen) som tyvärr avslutades med att jag blev sjuk på den helt utan konkurrens sämsta dagen att bli sjuk på; fredag. Idag är det måndag och jag är inne på min typ femte hushållspappersrulleäger pga ökad snorproduktion. Urtråkigt. Vi kikar på lite vecka 8-fotografier istället. 
 
 
Alla bilder fotograferade med Sigmas 30/f1,4 - älskar det mer och mer och mer.
 
Rubrikreferens: Foxygen - Shuggie
Äta
15 kommentarer
border
Upp