saints & mortals.

Det börjar bli rått ute nu. Daggen frostas, andedräkten blir rökig och mornarna svarta. Händerna kalla och nosen röd. Förra året bestämde jag mig: det är slut med frusna kroppar och skakiga ben i bussväntan, här ska kläs på. Och så köpte jag en vinterjacka. I år blev det två, två blå dessutom. Det här är en av dem.
I finaste nyansen och mysigaste luvan. Åh. Från Saints & Mortals.
, Ytligheter - kläder
12 kommentarer
border

tre.

Tre randomfakta om mig:

♦ Jag avskyr "feta hinnor", alltså sådana som lämnas efter av vissa krämer. Därför smörjer jag mig nästan aldrig, bara med sådant jag har erfarenhet av går direkt in huden.

♦ Jag har en dålig kombination av de tre egenskaperna klumpig, oförsiktig och lite lat. Senast visade sig detta då
jag skulle flytta brödrosten och lyfte den där man stoppar ned brödet. Tacka gudarna för att jag just stoppat i smörgåsen, och gallret inte hettats upp totalt än. Aj.

♦ Prata känslor har aldrig varit min grej och jag har aldrig varit den kramiga kompistypen. Det är på senare tid detta börjat luckras upp, men nästan alltid behöver jag en (två, tre, fyra) frågor innan jag öppnar mig. Ett bra går så himla mycket fortare att säga, resten kan jag skriva ned eller lösa själv. Har ett väldigt litet "prata av mig"-behov helt enkelt.

Det fick bli en gammal opublicerad utstyrsel till inlägget. Jacka vintage, linne Monki, hjorthalsband TeesMe, mössa Cubus, manchesterjeans Cheap Monday, skor second hand.
Om mig, Ytligheter - kläder
10 kommentarer
border

smart sminkförvaring.

Skämdes lite när jag hämtade ut detta paketet i förra veckan, ser ju ut att innehålla något typ väldigt snuskigt tycker jag. Men icke. Det var en himla smart sminkförvaring från MiHi.
Såhär ser den ut. Himla lätt, smidig och behändig om man jämför med den lilla kladdiga necessär att gräva i jag haft i hundra år.
I de två lådorna har jag lagt de produkter jag inte använder så ofta. Knallila läppstift, jordgubbsläppglans och blå ögonskugga till exempel. Massa annat mindre spexigt också förstås.
Överst har jag saker jag oftare, vissa i stort sett dagligen. Ögonfransböjare, rouge och mascara använder jag alltid när jag sminkar mig och sedan jag började spara ut luggen även ögonbrynspenna. Eyeliner är ju också en favorit, liksom rött/rosa/nude läppstift och concealer. Frisörsaxen är den billigaste varianten från Clas Ohlson - fungerar utmärkt både till lugg och partnerklippning. Får plats en himla massa här helt enkelt. Varianten heter Kimmy och hittas här tillsammans med några andra varianter. Tack MiHi!

11 kommentarer
border
Upp