dillhummus.


Adderade en ny hummusvariant i veckan: dillhummus. Gör bara som vanligt, men addera dill i smeten (helst i slutet/efter mixningen, tycker jag). Jag hade ett par matskedar frusen. Kan även tipsa om att både tomat/morot, chili/citron och spenat fungerar om man är pepp på ytterligare varianter. Har ni något smakidéer? Jag tänker att soltorkad tomat vore gott, eller kanske pesto?
Äta | |

#1 Katarina

Så gott :)

#2 Vicky

dill! fett gott. jag brukar hiva i tahini, men det är väl kanske inget originellt sådär.

#3 Ida

Parmesan, fetaost, basilika... Pepp på att testa allt!

#4 in the comet - ögonblicksbilder från ett vardagsliv

Jag brukar smaksätta med chilli, citron och provensalska örter. Det är jättegott att göra med soltorkade tomater i. Jag funderar på att prova att ha i ruccola, det tror jag kan bli gott.

#5 Helly

älskar dina frukostar! Och dagens ser ju helt fantastisk god ut, skickar du över en macka genom cyberspace?! =)

#6 idaawe

åhh, det måste jag testa!

#7 Emma says style, love & rock and roll.

åh spännande och bra tips!

#8 Jannie

Som doktorand förstås! :) men det trodde jag att du visste, att jag skulle börja doktorera?

#9 sophia

senast gjorde jag med balsamvinäger, senap och persilja, blev ju sådär farligt gott! annars är en klick jordnötssmör en hit, speciellt med chili. åh, blir att göra hummus nu!

#10 vonskareng

iiiih vilken härlig blogg! varför har jag inte hittat hit tidigare? nåväl, hummus är ju verkligen så hiimla gott. och många bra tips bland kommentarerna!

#11 Mathea

re. åh men taack. vad gulligt av dej!



Ägg alltså. det godaste som finns!

#12 -

Oh vad gott :)

#13 Kontorsmöbler

Jag bildar unremarkably med kylig, artefakt och provensalska örter. Det är yummy att göra med soltorkade tomater i. Jag är ytligt att försöka slår i ruccola, tror jag att jag kan vara rättfärdiga.

#14 Johanna

Vilket fint glas!! Och äggkopparna sen (jag har likadana som jag fyndat på loppis) ^^

#15 Lisa

måste testa låter sjukt gott!

Kommentera här
Upp