gröna 17 mars-aftnar.

Ikväll, ikväll! Då är det återigen dags att hedra Saint Patrick, klä sig i grönt, lyssna på Flogging Molly och Dropkick Murphey samt skåla i Guinness. Min vän Therese har som tradition att husera den här irlänska aftonen. Jag tycker vi kikar lite på hur det sett ut de två senaste åren:

2010

För två år sedan skuttade jag glatt iväg hem till Therese på fest...

...och blev rejält överraskad över alla grönklädda människor jag mötte. Oj, hade jag inte sagt att det var St. Patricks day-fest? Nja... den lilla detaljen missade du nog min kära vän :)

Men det är inget som inte lite grönt nagellack, Lafroy & körsbärsvin råder bot mot!

2011

Förra året var jag däremot välinformerad om kvällens tema, och klädde mig i en amerikansk fotbollströja med fyrklöver. Perfekt.


Blev välkomnad med välkomstklöver och grönt nagellack, varpå frågesport följde. Jag och Therese vann andraplatsen. Mest tack vare alla lätta musikfrågor.

Cool pallplatspose...

Sedan dansade vi Tunak tunak eller vad den där Norrlands nations-dansen heter.

Janina, Sandra och jag. Ni vet att jag är chef över Snetand AB va?

När festen sedan fortskrider med perukslängande i köket... då vet man att det är fint drag. Och jag hoppas på minst lika bra ikväll!
Nostalgi och tillbakablickar | |

#1 Kajsa

Temafester är verkligen så himla roligt! Älskar allas gröna peruker!

#2 Emma says style, love & rock and roll.

åh, jag har laddat upp för st.patricks day så länge nu. Köpt gröna byxor för ändamålet, laddat upp på ölfronten och såklart spellistorna, köpt st,patricksday presenter till värden och ja, kan det inte bli kväll nu??? :)

#3 Jeanette

Så roligt med teman och när man kan skapa lite traditioner :)Jag såg världens coolaste ljusshow igår på Stadsmuseet i sthlm :)

Kommentera här
Upp