onsdagens middagstips!

En jättelätt grej man kan göra om man äger ett par portionsbitar vit fisk och lite såsingredienser är att lägga alltsammans i en ugnsfast form och få ut en god middag av det hela. Såhär gjorde jag:
 
La två delade torskfiléer i en smörad, ugnsfast form tillsammans med breda paprikaskivor. Blandade en sås av creme fraiche, kaviar, dill, apelsinjuice (i brist av citronjuice), salt, peppar och finhackad rödlök och hällde över. Ett tips är att inte snåla med dillen och kaviaren, det sätter liksom smaken. Avslutade med tomatskivor och svartpeppar på topp, och så in i ugnen. Tror jag hade 225 grader i runt ikring 25 minuter.
 
Servera med färskpotatis och ärter!
 
 
 
 
Äta | |

#1 Anonym

Fina tallrikar! Och ser gott ut!

#2 Lovis

exakt vad jag varit sugen på att laga de senaste dagarna men inte kunna sätta fingret på det. tack :)

#3 Hanna-chan

Hm, blir det gott med gräslök istället för rödlök måntro? För jag har gräslök som börjar se en aning skrynklig ut och skulle behövas ätas upp, och detta lät ju bara för smarrigt! :3

Svar: ja, det tror jag absolut det blir! gräslök, citron, kaviar och dill känns ju himla somrigt!
polichinelle

Kommentera här
Upp