dag 2 i wien: hattköp, spanska ridskolan och festival.

Onsdagen i Wien började med ett besök på en fashionoutlet som låg precis bredvid hotellet. Det var supertråkigt, så vi tog tunnelbanan in till staden istället.
 
På Forever21 hittade raring en hatt på en hylla som han tyckte jag skulle köpa. Det gjorde jag. Min första hatt! 
 
Mer stadsvandring. Byggnaderna i den här staden är hisnande, vart man än vänder sig blir man lycklig i ögonen. Till exempel kan en kyrka sticka fram bakom en fontän.
 
Benvilarpaus på en bänk utanför spanska ridskolan, där vi hamnade jämte en pratglad och guidevillig äldre herre i röda byxor. Han pekade ut vägen till baksidan, där man kunde se hästarna kika fram (vilka vi gick och kikade på) och sa till oss att gå till något lyxigt korvställe och inte till Mc Donalds.
 
Det gjorde vi inte heller. Vi gick till Burger King, kanske det vackraste Burger King:et i världen. Titta taket, liksom!
 
Sedan gick vi hem och laddade lite inför aftonen med ett par nyköpta, österrikiska maltdrycker vi gömt i Spar's frysdisk några timmar tidigare. Det vankades nämligen Full Hit Festival!
 
Mitt under M185 hör jag ett "hej!" i mitt vänstra öra från, vilket ska visa sig vara, Moni. En så himla härlig och trevlig bloggläsare som kommit med massa Wientips inför resan. Vi köper oss varsitt glas kallt, ser klart på spelningen och sätter oss sedan i gräset och pratar om allt & inget. Och blir "smutsiga på självaste rumpan!".
 
Och så avslutas kvällen med fantastiska toner från Two Gallants och en jättestark falafel innan nattregnet föll över Arena.
 
Resor | |

#1 Ida

hahahahhha. burger king istället <3<3<3<3

#2 donnasandra

Gillar't

#3 Sofia Capel - Londonbloggen

va kul o träffa bloggläsare! x (o allt annat såklart)

#4 Emma says style, love & rock and roll.

åh härligt!

#5 Moni

Åh vad det är roligt att se dina bilder från min stad, hihi. Och det var så kul att ses! :)

#6 Anonym

Varför gick jag inte in på Forever 21 idag förresten när jag gick genom stan på väg från jobbet, vilka söta prickiga klädesplagg! Får nog lov att ta samma omväg från jobbet till spårvagnen i morgon - om inte annat för att träna självaste rumpan :D

#7 Orion.

Burger King har väl inget vegetariskt?

Svar: Jodå! http://www.burgerking.se/produkter/hamburgare/veggie-burger/ :)
polichinelle

#8 Natasha

Jag orkar inte hur fint allt det här är. Och hur fin du är!

#9 kajsa

vilken underbar hatt! alltså verkligen, sååå himla fin!

Kommentera här
Upp