therese & jag.

I lördags hade jag och min fantastiska vän Therese sällskap till festligheter och passade på att fotografera dagens klädval på ett folktomt campus. Varifrån Therese kläder är ifrån är för mig okänt, men visst är hon stilig? Själv har jag mormors (egentligen ljusgula) blus från 60-talet tillsammans med BikBok-brallor och kilklackar med nitar därbak. 
 
 
Ps. Håller på att ändra lite i designen, och än sålänge är mycket halvfärdigt. Hoppas ni står ut :* F5:a om det inte syns. Även ett eget domännamn är på gång, men jag får bara felkod 13 när jag försöker. Vad kan det betyda måntro?
Ytligheter - kläder | |

#1 Maddis

Det betyder att jag får hjälpa dig med domänet också såklart! :*

#2 Kajsa

Tjusiga ni!

#3 Ida

Vad spännande! Ser lovande ut med designen. Hur fixade du domännamn? Tycker allt såndant verkar så krångligt.. Oteknisk på det viset

Svar: tack! jag skaffade propaketet, tyckte det verkade smidigast men så upptäckte jag att det var ju inte direkt prisvärt... men men. nu har jag det i ett år (efter lite hjälp av fina maddis som även gjort designen) och sen får vi se. köper nog via något mer prisvärt då om jag fortfarande är igång.
polichinelle

#4 emma

Vad snygga outfits! :)

#5 isabelli

Älskar blusen!

#6 helly

Åh vad kul med egen domän och ny design, hejjahejja vad fint!

#7 Evelina

väldigt fina bilder :)

#8 emilia

himla fin design tycker jag!

#9 emilia

himla fin design tycker jag!

#10 Lisa

vad ni är fina!

Kommentera här
Upp