therese & jag.

I lördags hade jag och min fantastiska vän Therese sällskap till festligheter och passade på att fotografera dagens klädval på ett folktomt campus. Varifrån Therese kläder är ifrån är för mig okänt, men visst är hon stilig? Själv har jag mormors (egentligen ljusgula) blus från 60-talet tillsammans med BikBok-brallor och kilklackar med nitar därbak. 
 
 
Ps. Håller på att ändra lite i designen, och än sålänge är mycket halvfärdigt. Hoppas ni står ut :* F5:a om det inte syns. Även ett eget domännamn är på gång, men jag får bara felkod 13 när jag försöker. Vad kan det betyda måntro?
Ytligheter - kläder
10 kommentarer
border

bokåret 2012: juni.

Supersegaste någonsin, men detta läste jag under juni. Ännu en löftesavklarad månad, denna gång med två helt olika läsupplevelser.
 
 
Denise Rudberg - Storlek 37
Storlek 37 (varför bokens titel åsyftar skor när boken inte rör fotbeklädnader mer än två gånger gör mig något konfunderad) är verkligen inte en kanonbok, men jag har någon fix idé att om jag börjat läsa en bok så ska jag avsluta den. Rudbergs styrka är dialogerna; det låter äkta. Men berättandet... nja. Det saknar synoymändringar, går för snabbt fram, tappar i känsla etc. Kort sagt: brister som lämnar mer att önska. Kanske ger jag författaren en chans till, vi får se.
 

Franz Kafka - Förvandlingen
Kafkas klassiker om Gregor, som vaknar upp  förvandlad till en jätteinsekt. Humor, allvar och dråpligheter beskrivet i meningsbyggnader som gör en grön av skrivavund. Allt hittas och klassikern är evig. Läs! Såklart.

 

Vad har ni läst på sistone? Några tips? Som ni sett tidigare, och även ser nu, är jag öppen för det mesta.

Böcker & podcasts
9 kommentarer
border

glory days in the wink of a young girl's eye.

En torsdagens!
 
Shorts - second hand
Linne - garderobsrensfynd
Rosettskärp - NLY
Armband - Fröken Jonna Design
Skor - h&m
 
Eftersom jag inte var på plats när Bruce, som väntat, fick sin fredagsfyra och lördagsfemma visar jag istället min uppskattning till hitmakaren genom att låta Glory Days agera rubrikreferens ♦
Ytligheter - kläder
6 kommentarer
border
Upp