q/a: om musiken & framtiden.

Hej vänner! Här kommer ytterligare ett gäng frågor och svar från frågestunden.

Vad har du för framtidsplaner? Än sålänge sträcker sig den medvetna framtiden tills december/januari, efter det går mitt vikariat ut och jag får se vad jag gör. Reser mycket förhoppningsvis.

Hur går det med lägenhetssökandet? Fantastiskt! Med andra ord har vi slutat leta och hittat oss en liten billig drömetta med grön utsikt, minibalkong, en kommande New York-plansch över pianot och endast några hundra meters nedförsbacke till stadskärnans kullerstenar.


Flyttar in i november.

Var vill du bo i framtiden? Där jag vill bo i framtiden. Det vet jag inte nu, men är lite sugen på att prova på livet i Göteborg eller Stockholm.

Har du någon sån där bild på hur du skulle vilja att ditt liv ser ut om 10 år? Isåfall vad? Jag har aldrig varit den som på förhand bestämt eller utsett en utstakad framtid utan mer spontant tagit livet som det kommer. Men om 10 år är jag 35, och då hoppas jag att jag är någorlunda stadgad, med barn och arbete och partner. Iallafall så stadgad som jag vill vara då. Vi får se.

Jag har sett att du har bilder på Beatles på väggarna, är du ett stort fan?
Jag är absolut ett fan (vem är inte?!). Det är inte mitt mest kunniga band, men svänger det så svänger det! Och då dansar jag. Till fantastiska stämmor dessutom. Tavlorna är dock rarings.

Favoritlåt/album? Varför? Det är helt omöjligt att välja ett! Men tre som verkligen verkligen är mästerverksbra och odödliga är Blonde on Blonde (Bob Dylan), Im Wide Awake, It's Morning (Bright Eyes) & Is This It (The Strokes).

Vad är drömjobbet, nu och i framtiden? Jag vet inte exakt, något som är både betydelsefullt och roligt. Just nu trivs jag som (förskol-/)lärare, vi får se hur det utvecklas.

Har du några barn? Vill du ha några i framtiden? Nej, jag har inga barn men namnen är redan bestämda på de två som någon gång antagligen kommer att komma. Ska bara se världen och komma över min förlossningsskräck först.

Om mig, Q/A:s och listor | |

#1 Anonym

Flyttar du till Götet ska jag visa dig mina bästa svampatällen!

#2 Natasha

Ska bli så, så spännande att se din fina lägenhet! Och de där tre skivorna är verkligen bland de bästa som någonsin gjorts.

#3 Sebastian Öhman

Det var jag som skrev det där om svampen

#4 Annie Johanzzon

Jag undrar bara om du skulle vilja hjälpa mig med en sak? :)
Du kan prenumerera på ett nyhetsmail där du helt gratis får ett mail i månaden om tävlingar där man bland annat kan vinna goodie bags med smycken. Det är superlätt att registrera sig :D
Om du är intresserad kan du enkelt gå in på länken och registrera dig :)

http://www.beccadesign.se/tipsa.php?tipsare=annie_benz@hotmail.com

Tack i förhand! :)

#5 Växjö Sofi

Hej :) Får säga detsamma kul med bloggar från där man kommer ifrån:) Har kollat på din blogg nu och vilka super fina ögon du har måste jag bara säga! Ha de fint :)

#6 Maddis

Göteborg!

#7 isabel

heeeej lovikavante. Jag vill ju oxå resa en del i sommar och är sugen på edinburg. Ska vi åka dit tillsammans? man flyger från gbg!

#8 Helly

Flytta till Götelaborg! Så kan vi ta en bärs och lyssna på bra musik! Ja!

Kommentera här
Upp