fröken grundberg gör det igen!

Anna har gjort det igen! Förra gången var det ju mer sparsmakat aka "det vackra i det ofullständiga", nu mer helhet. Jag gillar bägge! Har ni någon favorit?
 
Misstänker att den här glada bilden stod som inspirationskälla. Tack tack tack!
Om mig
4 kommentarer
border

tees me tshirts.

Återigen har det dimpt ned överraskningar i brevlådan, den här gången i form av tshirtar som minsann påminner om dansanta godbitar. Vi kikar:
 
Dels den här oversize:ade magtröjan, kanske inspirerad av en utav Blondies kalashits?
 
Och så en tshirt för vilken dag som helst i veckan, varje minut av dagen. Så nostalgiskt med The Sounds så jag blir helt högstadieblöt i blicken.
 
Båda danshitsöverdelarna kommer från Tees Me, där jag köpte det där ärtiga dvärghalsbandet ni vet? Rolig butik må jag säga!

9 kommentarer
border

q/a: om musiken & framtiden.

Hej vänner! Här kommer ytterligare ett gäng frågor och svar från frågestunden.

Vad har du för framtidsplaner? Än sålänge sträcker sig den medvetna framtiden tills december/januari, efter det går mitt vikariat ut och jag får se vad jag gör. Reser mycket förhoppningsvis.

Hur går det med lägenhetssökandet? Fantastiskt! Med andra ord har vi slutat leta och hittat oss en liten billig drömetta med grön utsikt, minibalkong, en kommande New York-plansch över pianot och endast några hundra meters nedförsbacke till stadskärnans kullerstenar.


Flyttar in i november.

Var vill du bo i framtiden? Där jag vill bo i framtiden. Det vet jag inte nu, men är lite sugen på att prova på livet i Göteborg eller Stockholm.

Har du någon sån där bild på hur du skulle vilja att ditt liv ser ut om 10 år? Isåfall vad? Jag har aldrig varit den som på förhand bestämt eller utsett en utstakad framtid utan mer spontant tagit livet som det kommer. Men om 10 år är jag 35, och då hoppas jag att jag är någorlunda stadgad, med barn och arbete och partner. Iallafall så stadgad som jag vill vara då. Vi får se.

Jag har sett att du har bilder på Beatles på väggarna, är du ett stort fan?
Jag är absolut ett fan (vem är inte?!). Det är inte mitt mest kunniga band, men svänger det så svänger det! Och då dansar jag. Till fantastiska stämmor dessutom. Tavlorna är dock rarings.

Favoritlåt/album? Varför? Det är helt omöjligt att välja ett! Men tre som verkligen verkligen är mästerverksbra och odödliga är Blonde on Blonde (Bob Dylan), Im Wide Awake, It's Morning (Bright Eyes) & Is This It (The Strokes).

Vad är drömjobbet, nu och i framtiden? Jag vet inte exakt, något som är både betydelsefullt och roligt. Just nu trivs jag som (förskol-/)lärare, vi får se hur det utvecklas.

Har du några barn? Vill du ha några i framtiden? Nej, jag har inga barn men namnen är redan bestämda på de två som någon gång antagligen kommer att komma. Ska bara se världen och komma över min förlossningsskräck först.

Om mig, Q/A:s och listor
8 kommentarer
border
Upp