bloggare jag skulle vilja träffa: introduktion.

bildkälla.

Det finns så himla många bra, kloka, vackra, vettiga, sköna bloggmänniskor ute i nätsfären att jag ibland bara vill lägga mig under en hängmatta och endast krypa fram de dagar då orden trillar på plats av sig själv och eyelinervingarna är perfekta. Ibland blir jag avundssjuk, för jag vill liksom vara lika bra. På allt. Att fotografera, berätta, klädkombinera, debattera och filura ut vegetariska pastasåser med en persiljekvist på toppen. När man känner såhär är det lätt att slå bakut och försöka hitta fel på de där bloggmänniskorna, för man vet ju innerst inne att ingen är perfekt. Speciellt inte när man själv får välja att visa upp vad man vill ur sitt liv, så de där jäkla felen ska man banne sig hitta! Nu tänker jag göra precis tvärtom.

Alla dessa bloggar som skrivs av bra, kloka, vackra, vettiga, sköna bloggmänniskor ute i nätsfären som skriver inlägg man bara vill hoppa in och vara en del utav kommer jag göra en följetong av. Jag kallar den bloggare jag skulle vilja träffa och i serien kommer ni hitta mina favoriter: vissa doldisar, vissa kändisar. Mina bloggfavoriter helt enkelt. Håll utkik! Kanske dyker du själv upp.
Böcker, film & musik | |

#1 Ida

Precis så känner jag också! Bra skrivet. :)

#2 Angeliqa

Vilken fin idé! Och perfekt att få lite tips på vackra bloggar.

#3 Caja

Åh vad roligt :) Ser fram emot det!

#4 Jessica

Åh men du, vad kalaskul! Sjukt taggad på fina bloggtips!

Bra initiativ!

#5 Linnéa

vilken rolig idé!

#6 felicia

Lysande idé! Det här ser jag fram emot!

#7 Karolin

Hejja, hejja, hejja!

#8 Ida

vilken kul idé!!

#9 Anonym

#10 Lisa

spännande!

#11 Johannas Ordsamling

Känner precis sådär också! Åh, vad roligt det ska bli med lite nya bloggtips! :)

#12 Vicky

<3 så fint och bra.

#13 Jasmina

Oh, so nice. I feel the same. Just afraid to say it out-loud some times because someone might understand it differently.

#14 L.

Vilket bra initiativ! <3

#15 Kajsa

Vilken rolig följetong, jag älskar bloggtips!

#16 Amanda_nygren_92@hotmail.com

Håller verkligen med. Fast det värsta tycker jag är (om man själv bloggar) att man känner sig tvungen att dokumentera alla detaljer av vardagen. Om det går en dag jag ska hitta på något särskilt och har glömt kameran blir jag jättejättearg på mig själv för jag liksom inte kan bevisa vad jag gjort. Rätt läskigt!

Kommentera här
Upp