massvis med små, små kaniner (och ett jeanstips).

Efter att ha levt i kjol och klänning de senaste... ptja, tre åren så börjar jag hitta tillbaka till kärleken till byxor. Fast stuprörssmala, höga i midjan och galet stretchiga måste de vara annars får det va! Kan tipsa om att TWENTYFIVE från BikBok besitter alla egenskaper, och jag har nu även köpt på mig ett svart par att variera med mina mörkblå. Jag invigde dem med kaninblusen från h&m i lördags. Det såg ut såhär:På fötterna fick de gamla NLY-favoriterna åka på, även om de börjar bli lite slitna. Funkar ju faktiskt alltid tycker jag :)

Påklädning, och iväg till vad som skulle bli en mycket skojig afton. Mer om den senare. Nu är peppen högst på att äntligen slänga in alla varma jackor i förrådet och säg hej vår, välkommen!
Ytligheter - kläder
13 kommentarer
border

fredag x3.Fredagsförmiddag: löprunda i skogen.
Fredagseftermiddag: butiksstros. Ångrar lite att jag inte köpte linnet.
Fredagsafton: pizza från Charlie.

14 kommentarer
border

det lilla rödbetsexperimentet.

Tänkte laga potatisgratäng för några dagar sedan, och kom på att jag även hade ett gäng delikatessrödbetor i kylskåpet. Dags att exprimentera!

Fast visst, roligare expriment har man ju varit med om i sitt liv. Nu blev det mest en potatisgratäng med lite rödbetor i.

Hade ingen matlagningsgrädde hemma, men mjölk i botten och slingrad creme fraiche fungerar det också. Toppa med persilja och timjan och låt stå i ugnen i ungefär 40 minuter på 200 grader, har jag för mig. Nåt sånt.

Servera med quornfilé, broccoli och kall vitlöksbea. Den sistnämnda uppkom då det bara fanns en halv Blå band kvar i skafferiet. Jag kokade upp den, lät den svalna i kylskåpet och blandade sedan ut med majonäs, creme fraiché och pressad vitlök.

Et voilà!
Äta
6 kommentarer
border
Upp