mallorca tis-fre.





tisdag. strax efter 03 ringde klockan och straxt efter sju satt vi (allra längst bak) på planet mot mallorca. wuhu! efter flygningen och nån timmes transfer var vi på hotellet som redan vid första anblick såg väldigt inbjudande ut. eftermiddagssol- och pool innan vi samlades för en klunk vin och vidare mot resturangen la tasca. jag åt avokado- och mozzarellapizza och somnade sedan som en stock i rum 1008.







onsdag. första morgonen är alltid lika spännande på hotell: att få ett första intryck av frukostbuffén. och åjo, visst var den underbar (rarings sex klass är väl utan tvekan ett mvg-bevis)! vi svalkade oss i havet, vilket var härligt men stenigt. och så är jag ju vågrädd också. san minguel-perioden inleddes till brie/avokadobaguetter (mmm!), alfapet och chealsa-valencia.










torsdag. innan pasta med vinäger- och svamptomatsåslunch tillbringades såklart tid i solen, ofta läsandes. mysigt. efter lunch promenerade jag, raring, anna och christoffer in till byn och köpte rosévin inför morgondagen. kvällen avslutades med grillbuffé (inklusive efterrättsbuffe!) och alfapet (som vi vann trots tråkiga regler. och med tråkiga regler menar jag ej betapet-regler).







fredag. vi går upp tidigt för att överraska rarings mamma som fyller jämt och äter gemensam frukost. inser att det spelas ju volleyboll här, och jag och raring spelar en timme med ett gäng andra turister. jag är ensam tjej och därmed lätt kortast, men äsch. efter vattengympa blir det ett par timmar i solen där förmiddagen tar ut sin rätt - zzz. efter magen skämts bort med vinägerchips tar vi oss en timme partennis och jag tycker att servrutan är alldeles för liten. vi äter lyxig födelsedagsmiddag på fino och spelar spel tills vi lägger och oss blundar i sängen.
Resor | |

#1 Madeleine

allt såg hemskt fint ut! vill också åka på semester till mallorca nu bums.

#2 Elin-Alice

åh, så härligt det ser ut. och bilderna är hur fina som helst!

#3 Emma says style, love & rock and roll.

åååh sweet!

#4 Alexandra - kärlek på tallrik

fantastiska bilder, vad sugen man blir på att hoppa på ett plan när man ser sådant här i ett bitterkallt Sverige!

#5 jennifer

vilken stad bodde ni i? :)

#6 lovisa/polichinelle

jennifer: vi bodde i cala bona!

#7 Kajsa

Åh, så härligt det ser ut!

#8 Sofia i London

åh va mycket härligt!

#9 Sandra

åh vad jag längtar utomlands nu!

#10 Hanna

Känner att lite sol och värme intte hade suttit fel nu... Börjar redan bli trött på mörkret och kylan här hemma!

Kommentera här
Upp