sista november.

natten till igår var jag totalt jetlagad. jag gick till sängs vid 01 och trots skavfötterssov, läsning, låg lugn musik och varm mjölk var jag klarvaken till 05.30. tråkigt när man ska upp vid åtta dagen efter. krämkokat ägg är dock alltid gott, trots missad remsömn.

en mysig tröja, ett heldagsjobb och noll tröttma senare. ibland förstår jag mig knappt på de här bokstäverna efter  y alltså.

framåt kvällen hade jag och underbara therese bokat middagsträff.

förbi julig second hand och så in i bilen mot matinköp.

"den här spanar du väl in, gissar jag?" sa therese när vi upptäckte den färska pastan smaksatt med citron. japp. gott.

sedan åt vi kolaglass med krossad ananas och pratade viktigheter, roligheter, tråkigheter och jobbigheter.

och det var slutet på november det.

7 kommentarer
border

lördag dag till måndag kväll.åh herre, nu är jag äntligen hemma! jag ska inte trötta ut er med detaljer men många många timmars väntan, en hotellnatt betalad av sj och 20 timmar senare än planerat kan jag se mig om i lägenheten igen. innan jag tar tag i alla bilder och filmer från resan vill jag passa på att tacka för lyckönskningar, kommentar och besök trots att bloggen bara arbetat förinställt. ni är allt lite bäst. kram!

5 kommentarer
border

bloggtips: sindrobe.

jag tänkte ge er ett söndagstips: fina maddis blogg. full med kärlek till djur, mat och my little pony. in med er och läs vettja, fast titta först klart på bilden ovan. en rödtott i bollmössa - man kan ju inte annat än att tycka om henne!
Tips
3 kommentarer
border
Upp