hey that's me and i want you only.

hej på er! idag fyller min kille år, och jag ser ut såhär:
kjolen kommer från monki, klockan från ur & penn, rosörhängena från jc
t-shirten har jag fått av min storasyster och scarfen är vintage.


nu ska vi dricka kaffe!
Ytligheter - kläder
12 kommentarer
border

tävling: vinn te och rättvisemärkt choklad!
det är dags för en ny tävling, fina ni! den här gången tävlar ni om te och choklad från tefrossa.se, en butik på nätet som har över 250 sorters löste: svart, grönt, rött, vitt och gult. vilket himmelrike! de säljer även kaffe, rättvisemärkt choklad, marmelad och tillbehör så som kannor och muggar, med mera.

jag och mitt band har tepaus i senaste hemmarepet.


var dricker du helst ditt te? i sängen, framför datorn eller i soffan med ditt favoritteveprogram? kanske tycker du allra bäst om att surpla långsamt, långsamt sittandes i en hängmatta på sommaren eller är teet en värmande belöning efter en lång dag i skidbacken? jag vill veta!

för att tävla klickar du dig in på tefrossa.se och bestämmer dig för vilket te du tycker låter allra godast. du lämnar sedan namnet på teet samt en beskrivning av den plats där du helst vill dricka det som en kommentar på det här inlägget, svårare än så är det inte. du behöver inte ha en blogg för att tävla, men vill du öka dina chanser till vinst (och har en egen blogg) så berättar du även att du skrivit ett inlägg där du länkar till både mig och tefrossa.se!sista dagen att tävla är den 20/3-2011. stort lycka till!
pst! glöm inte att lämna din e-postadress så det går att kontakta dig om du vinner!

39 kommentarer
border

a sunday smile.

om det är någon som gått och bitit ned sina naglar av grubblerier på vilket mitt senaste traderafynd kan vara, så ska jag bespara den personen resten av naglarna genom att visa upp svaret. och alla ni som inte undrat får upplysningen ändå!

ett par svarta bumlingar med dragkedjor och små, små nitar baktill. väldigt sköna och passar nog till typ allt, oavsett om man ska "smutsa ned" en flickig klänning eller som igår, till svarta jeans och blommig t-shirt. jag köpte dem på tradera för ungefär två hundralappar, och bara det är ju a sunday smile .

ps. lite senare ikväll dyker det upp en tävling här och tävlingar är ju alltid lika roligt. kika in då igen, vettja! (eller lägg till mig på bloglovin' så missas ingenting alls) puss! ds.
Ytligheter - kläder
10 kommentarer
border
Upp