om vernissage-spelningen.

jag vet inte om det berodde på era hållna tummar, den färskpressade c-vitaminbomben brämhults grapefruktjuice eller kan jangs förkylningskur men jag mådde faktiskt bättre på lördagen. kanske hörde de två panodilen till saken också, men det blir ju så oromantiskt när man börjar prata läkemedel.
 
hur eller hur så gick spelningen fint. lite lagom trångt på de orientaliska mattorna för fem personer men vad gör det? såhär såg det ut:
"hej, vi heter see you on the moon och kommer spela några popdängor för er nu"

vi spelade en cover, summercat, som gästande hanna sjöng.

som efter en höjning ledde över till this ain't over yet.

pianosolo i a little bluer.

såhär låter förresten den nyaste låten.
och det här är den som sticker ut mest. en renodlat lugn låt, inte helt vanligt. ha överseende med att låtarna är inspelade med mobilkamera och ljud och bild är därefter. fler videor finns här.

 

 

efter spelningen gick jag, herrn min plus fyra andra och åt kinabuffé inklusive sushi. jag kan inte äta på det rätta sättet med pinnar, men jag har kommit på ett eget som fungerar nästan lika bra. väl hemkommen fick jag tre timmar välbehövd eftermiddagssömn innan jag gick till ica för att handla en gelatinfri lösgodispåse till kvällens don: avatar med gamla sättningen i bandet plus ett par andra. jag tyckte om avatar, ser den gärna igen. fast inte allt för snart. måste ju suga lite på karamellen.
Mina filmklipp, Musik
12 kommentarer
border

this ain't over yet.

det är lite bättre nu, men jag är fortfarande sjuk. enormt enerverande då vi har spelning imorgon. visst, febern kan man ju försöka tänka bort en halvtimme men det är inte särskilt snyggt med en förkyld sångare. kan ni inte hålla tummarna för mig att jag mår bättre imorgon? jag förstår ju om ni har händerna upptagna såhär i början på helgen, men kanske räcker det att hålla ragget i ena handen eller inte har dubbelfattning på glaset ni dricker ur så kan jag kanske iallafall få en tumme? snälla.
 
spelningen är utanför tegnérgallerian i växjö och startar klockan 12. efter oss spelar peter lindström och nudity is not a crime. regnar det så befinner vi oss inne i gallerian, i experts gamla lokaler. har du vägarna förbi? kom! har inte vägarna förbi, kom ändå!
 
ni får också jättegärna gå in på vår myspace, http://www.myspace.com/seeyouonthemoonbaby, och lyssna på vår nya låt. den heter this ain't over yet och handlar om problem man kan stöta på när man flyttar ifrån sina vänner i sin forna hemstad. skriv en snäll rad så blir jag gladare. (i bandet spelar jag piano, sjunger och skriver låtarna. så slipper ni undra)


och ps. på söndag avslutas den omåttligt populära ur-tävlingen. om inte ironin gick fram så bra i text, så kan jag meddela att ingen ännu anmält sig och det står 50 spotlights på spel. än sålänge alltså 100% vinstchans! tävla här.
Musik
15 kommentarer
border

folkdräkter, mustascher och en tekopp på fingret.

svenska folket, hör upp! idag är det sista dagen att rösta i folkdräkt 2.0! jag tycker att rosa och rött är en fin kombination, och det tycker även norrbottens designer, karoline, som har designat den här fina dräkten:
om du också tycker det, klicka på bilden så kommer du till hennes sida där du kan rösta. du röstar genom att klicka på alla blå ♥ under inläggen. man kan även gå bakåt och klicka där. det har jag gjort, gör det du med!

ett annat tips: just nu har moa en tävling där den som vinner kommer kunna pryda sitt finger med en tekopp och sin jacka med en mustasch. såklart ville jag vara med och tävla! klicka på bilden om du också är sugen.
Tips
18 kommentarer
border
Upp