tour påbörjad.

precis som vid förra året den här tiden så befinner jag och min raring just nu nästan femtio mil ifrån växjö. skillnaden den här gången är att vi har en amber att ta hand om, vilket promenadmässigt sätt tyvärr inte går hand i hand med smärtor i ett överansträngt knä. bland de dummaste tajmingarna på länge i och med att promenader såklart är extra fina ute på landet.

nu ska vi dricka kaffe och ikväll väntar innebandy-derby. till helgen är vi hemma i småland igen och tills dess så får ni ha det fantastiskt fint. glöm inte att tävla i inlägget här nedanför om du inte gjort det än!


14 kommentarer
border

tävlingsdags!

hej! nu är det söndag och som utlovat kommer nu polichinelles första tävling! tävlingen anordnas i samband med garderobsbutiken.se, en butik på nätet som säljer mesta dels second hand-kläder.

tävlingen är mycket enkel:

klicka dig in på shopen via länken på bilden och titta igenom utbudet. kommentera sedan detta inlägg och skriv vilket plagg som tilltalat dig mest (vilket blir priset om du vinner). glöm inte skriva i din mailadress i rutan (det är bara jag som ser den) så att det går att kontakta dig om du vinner!
har du en blogg och vill fördubbla dina chanser att vinna så tipsa gärna om tävlingen - använd bilderna här över eller någon av de andra som finns i min blogg om du vill. skriv isåfall detta i kommentaren så jag vet! tävlingen pågår en vecka, och avslutas alltså söndagen den 4/8.

lycka till!

24 kommentarer
border

lördag.

jag försöker överrösta sittningen på studentpuben härutanför med spellistan vresiga män. jag dricker min andra kopp te medan cohen sjunger im your man för mig. för drygt en timme sedan kom jag och isabel hem från stan helt dyngsura, men med några kassar var i handen. jag slängde alla blöta kläder i duschen, satte på mig min pappas gamla flanell-liknande skjorta, som jag haft sedan jag var liten men trots det är den fortfarande som ett tält på mig, och mina varmaste rosa sockor och kokade vatten. sedan såg nästföljande halvtimme i soffan ut såhär:

kustfägring (grönt te med havtorn/yogurt/jordgubbssmak) i min allra största kopp, pockets från dagens second hand-runda och chokladmuffins.

en salig blandning för tio kronor styck.

innan växjö visade upp sitt vanliga vårväder (skyfall) så hann vi även med lite skoinhandling. inte för att det behövs, men till förbluffat fenomenala priser är det svårt att stå emot.
skopunkten, 49:-


second hand, 40:-
(en sula i så är de ett perfekt utbyte mot mina favoriter blivit lagade typ fem gånger)

pst,
imorgon kommer det dyka upp en tävling här på bloggen. kika gärna in då!
Ytligheter - kläder
36 kommentarer
border
Upp