silence is wild

idag är det söndag. den mest perfekta dagen till en lång frukost med flera koppar te, den perfekta dagen för betapet-vinster, den perfekta dagen för bright eyes och frida hyvönen. snart ska jag och min älskling äta hemmagjorda kikärtsbiffar och heja fram ghana till guld i afrikanska mästerskapen och sen är det nog dags att trotsa tolvgradigt minusväder för en promenad. och komponera pop. vi hörs nästa månad!
igår var förresten en kalasafton.
och då såg jag ut såhär.

20 kommentarer
border

a women under the influence

har ni sett en kvinna under påverkan/a women under the influence? om inte, lägg två och en halv timme av en kväll på att göra det. det gjorde nämligen jag igår, och det ångrar jag inte en sekund. tillsammans med min raring och sourcreme/bearnaise i en skål så blev kvällen riktig mysig.

innan filmkvällen åkte jag in till staden för att egentligen köpa drycker till lördagskvällen, men slank givetvis in på diverse andra butiker också. bland annat monki där det var 75% rea. då är det riktigt svårt att komma ut tomhänt. anser jag. i min kasse låg både saker som var planerade:
och saker som inte var det, men som fick åka med ändå för det nästan stod mitt namn på allt fint:

men vet ni,
shoppingen slutade inte där. jag bestämde mig för att om jag kunde lägga pengar på något jag egentligen inte behöver så kan jag väl lika gärna också lägga pengar till några som verkligen behöver det. gör det du med!

Ytligheter - kläder
10 kommentarer
border

in a tiny helicopter over the sea

jag önskar att min nya brosch var två miljarder gånger större så jag kunde klämma in varenda en av mina vänner i den, skaffa en charmigt snygg pilot och åka tillbaka till senegal. tillbaka till de röda vägarna, tillbaka till atlanten, tillbaka till djembespelande med malick & matar, tillbaka till toaletter som inte fungerar och tillbaka till byn där det är strömavbrott halva dygnet. men jag kan inte trolla. så istället lyssnar jag på låtar om luft och flygplan och drömmer mig tillbaka till de där fem veckorna precis innan årsskiftet.
Resor
23 kommentarer
border
Upp